Το αδιαχώρητο στην 14η Γιορτή Πίτας στο Σταυρό


Το αδιαχώρητο έγινε κυριολεκτικά στην μεγάλη γιορτή πίτας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία του χωριού.

Με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων η γιορτή για άλλη μία φορά τιμήθηκε με εκατοντάδες επισκέπτες απ’ όλη την επαρχία μας και όχι μόνο.

Στη φετινή εκδήλωση η ποικιλία από παραδοσιακές πίτες έδειξε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, πράγμα το οποίο εντυπωσίασε όλους τους επισκέπτες.

Εξίσου εντυπωσιακά ήταν τα χορευτικά συγκροτήματα τόσο του Συλλόγου, όσο και αυτό του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ν. Μοναστηρίου «Ανατολική Ρωμυλία».

Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε ορχήστρα με ζωντανή μουσική που συντρόφευε αρχικά τα χορευτικά τμήματα, ενώ στη συνέχεια έδωσε το καλύτερό της εαυτό κρατώντας όλους τους παρευρισκόμενους σε κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρότι είναι δεδομένη η μεγάλη επιτυχία της γιορτής, επισημαίνουμε ότι οφείλεται στην άψογη διοργάνωση του Συλλόγου, Διοίκησης, μελών και εθελοντών, και κυρίως στις νοικοκυρές που καταβάλουν κάθε προσπάθεια κάθε χρόνο, δημιουργώντας πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά τμήματα και τους συντελεστές αυτών, που με τις χορευτικές τους επιδείξεις καθήλωσαν το κοινό.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: