ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου


Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο γύρος πληρωμών των συντάξεων για τον μήνα Σεπτέμβριο και η αρχή θα γίνει όπως κάθε μήνα με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου.

Δικηγόροι και μηχανικοί με μηδενικό εισόδημα θα απαλλάσσονται από ασφαλιστικές εισφορές


Ευνοϊκή διάταξη με την οποία θα αποσυνδέεται η ασφάλιση από την ιδιότητα και θα αφορά μόνο τους μηχανικούς και τους δικηγόρους, ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας.

Για Σεπτέμβριο η ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ


Τουλάχιστον ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, δηλαδή για Σεπτέμβριο, θα καθυστερήσει η πολυαναμενόμενη ρύθμιση οφειλών σε έως και 120 δόσεις για οφειλές προς τον ΕΦΚΑ φυσικών προσώπων (μεταξύ αυτών και αγρότες), που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Ποιες κατασχέσεις μπορεί να κάνει η εφορία


Τον κίνδυνο κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματα τους και τραπεζικές καταθέσεις τους αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Τέλη κυκλοφορίας: Αυξήσεις φωτιά στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα


Περίπου 800.000 ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων αναμένεται να επιβαρυνθούν από την εφαρμογή του νέου μοντέλου μέτρησης των εκπομπών ρύπων που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω των εκπομπών ρύπων και την ενδεχόμενη αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας.

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Αυξήθηκαν οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν την γ’ δόση


Κατά 150.000 αυξήθηκαν οι αιτήσεις Α21 για καταβολή οικογενειακών επιδομάτων, που υποβλήθηκαν στον ΟΓΑ, μέσω της φορολογίας εισοδήματος, από την 1η Ιουλίου έως και την περασμένη Παρασκευή, 4 Αυγούστου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: