ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ


Το δημοτικό συμβούλιο Αγιάς εγκρίνει το κάτωθι ψήφισμα για την επέκταση των μέτρων στήριξης και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους της χώρας, καθώς και σε ανέργους και ευπαθής ομάδες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού - COVID-19.

Παρέμβαση Ομπάμα για πανδημία και κλιματική αλλαγή


Για εβδομάδες, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε να μην ανταποκριθεί στους χλευασμούς, καθώς ο πρόεδρος Τραμπ επιδιώκει να εκτρέψει την ευθύνη για την εκτεταμένη έκρηξη του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες μετατοπίζοντας κάποια ευθύνη στον προκάτοχό του. Την Τρίτη, όμως, ο Μπαράκ Ομπάμα φάνηκε να ανταποδίδει.

Αυξήθηκε κατά 50% η ενδοοικογενειακή βία στην Κύπρο, σε συνθήκες καραντίνας


Η ενδοοικογενειακή βία στην Κύπρο αυξήθηκε κατά 50% τον Μάρτιο και συνδέεται άμεσα με την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ανέφερε οργάνωση που ειδικεύεται στο ζήτημα.

Τραμπ: «Κόλαση» οι επόμενες 2 με 3 εβδομάδες


Να προετοιμαστούν για μία «κόλαση τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες» προειδοποίησε, σε δραματικό τόνο, τους Αμερικανούς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Και χαρακτήρισε «ζήτημα ζωής και θανάτου» για τους πολίτες να λάβουν υπ’ όψιν τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησής του.

Λαρισαίος επιχειρηματίας δώρισε 2 τόνους απολυμαντικό στα νοσοκομεία της πόλης


Ένα τόνο -σε πρώτη φάση- απολυμαντικού υγρού, παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας, το ΕΚΑΒ και σε Ιδρύματα της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω του κορωνοιού.

Νέα επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο


Ανατολικά αναμένεται να κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο σήμερα βρίσκεται στον Κόλπο της Σύρτης και θα προκαλέσει τις επόμενες ημέρες νέο κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ