Εντυπωσιακή η "νέα" Ομόνοια ο βράδυ!


Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την Ομόνοια το βράδυ. Τα νερά στο συντριβάνι εντυπωσιάζουν καθώς αλλάζουν και χρώματα.

Συγκλονίζει ο θάνατος της 24χρονης δασκάλας που πάλεψε με την ανορεξία και «έσβησε» 29 κιλά


 Συγκλονίζει ο θάνατος της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια, από νευρική ανορεξία, που «έφυγε» από τη ζωή όταν το βάρος της έφτασε τα 29 κιλά.

Η οικογένειά της θέτει ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, ενώ επιστήμονες υπογραμμίζουν για ακόμα μία φορά τον κίνδυνο.

Την Πέμπτη το βράδυ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων


 Με 12 θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συνεδρίασει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ.. 

Τα θέματα συζήτησης είναι τα εξής:
1. Έγκριση της έκθεσης εσόδων - εξόδων (Δ' τριμήνου), ελέγχου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019.

2. Λήψη απόφασης για την επιλογή Τραπεζικού Πιστωτικού Ιδρύματος για την έντοκη κατάθεση των εσόδων/διαθέσιμων του Δήμου.

3. Λήψη απόφασης, για τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και λοιπών υφασμάτινων υλικών.

4. Έγκριση τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 206/2017 Α.Δ.Σ. για αλλαγή εκπροσώπου του Δήμου, στο μνημόνιο συνεργασίας με το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων, διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

5. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση των παρακάτω επιτροπών για το έτος 2020 (άρθρο 221 του Ν. 4412/2016): α) παρακολούθησης υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών β) παραλαβής προμηθειών.

6. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων και εργασιών αξίας έως 5.869,40€ για το έτος 2020.

7. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση εκπροσώπου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

8. Συγκρότηση 5/λούς επιτροπής, υπεύθυνη για τη φροντίδα και επιμέλεια των αδέσποτων ζώων.

9. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση επιτροπής εισήγησης ονοματοδοσίας συνοικιών οδών και πλατειών το Δήμου, προς την επιτροπή του άρθρου 8 του Ν. 3463/2006, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 19του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ 85/11.04,2012).

10. Λήψη απόφασης, για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.503,53 τ.μ., που βρίσκεται στην Κοινότητα Σταυρού, για εγκατάσταση κτηνοτροφικών μονάδων.(Σχετ: Αριθμ. 6/2019 απόφαση της Κοινότητας).

11. Λήψη απόφασης έγκρισης ή μη ψηφίσματος μετατροπής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε Ν.Π.Ι.Δ. και στη λειτουργία του, με Σ.Δ.Ι.Τ. («ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»)

12. Λήψη απόφασης έκδοσης ψηφίσματος σε αίτημα εργαζομένων στα ΚΔΑΠ.

Γενική συνέλευση και εκλογές για τους Αργιθεάτες στα Φάρσαλα


Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, ο Σύλλογος Αργιθεατών επαρχίας Φαρσάλων “Παναγία η Σπηλιώτισσα” καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Το Σάββατο στα βορειοδυτικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες.

Με καρναβάλι και αναβίωση εθίμων η αποκριά στην επαρχία


Εκδηλώσεις αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων για μικρούς και μεγάλους και καρναβαλική παρέλαση με τίτλο Φαρσαλινό Καρναβάλι 2020 “έλα και εσύ”, διοργανώνει ο δήμος Φαρσάλων για τον εορτασμό της φετινής αποκριάς.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ