Τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer χρηματοδοτεί η Περιφέρεια


Στη χρηματοδότηση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) για τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer με ωφελούμενους 560 ηλικιωμένους προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας το «Sarantaporo Mountain Run 2020»


Συνάντηση με τον Σύλλογο Απανταχού Σαρανταποριτών είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, όπου συζητήθηκε εκτενώς η αναβάθμιση του Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «Sarantaporo Mountain Run».

Διανομή των «κερδών» των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στις άπορες οικογένειες που υποστηρίζουν


Για ακόμη μία φορά, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τα «κέρδη» τους στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., στην προσπάθειά τους να τους βοηθήσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης.

Στις αρχές του 2020 θα παραδοθεί προς χρήση ο νέος χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων


Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Στέλιο Δημότσιο και γεωπόνους, επιθεώρησαν παρουσία του προέδρου του ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστου Μπασαγιάννη την πορεία του έργου επανασποράς, αποκατάστασης και βελτίωσης του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων.

Τραγικός θάνατος στη Ρωσία: Έπεσαν με το αμάξι σε αγωγό καυτού νερού


Με τραγικό τρόπο έχασαν δύο άνθρωποι τη ζωή τους στη ρωσική πόλη Πένζα όταν την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους το οδόστρωμα υποχώρησε και τους ρούφηξε σε έναν κρατήρα με καυτό νερό!

ΕΦΚΑ: Αποκαθίσταται η πρόσβαση σε παροχές υγείας για 245.000 ασφαλισμένους


Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, παρέχεται ασφαλιστική ικανότητα σε 245.000 ασφαλισμένους,

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: