Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων


Ο καθιερωμένος αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας χορωδιακής χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στην αίθουσα της χορωδίας παρουσία των μελών της Δημοτικής χορωδίας ενηλίκων και παιδικού τμήματος καθώς και των γονιών των παιδιών. Τον αγιασμό έκανε ο πατήρ Βασίλειος Αναστασόπουλος.

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι βγαίνουν στην σύνταξη χωρίς όριο ηλικίας


Σύνταξη χωρίς όριο ηλικίας παίρνουν δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι που έπιασαν ως το 2012 ή και ως το 2015 τα απαιτούμενα για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος χρόνια ασφάλισης.

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου


Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Πατρόκλου 3) την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης.

Ανακοίνωση προς Έφεδρους Αξιωματικούς Φαρσάλων


Ο κ. Απ. Βερέμης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας, στα πλαίσια της επικοινωνίας τους με τα μέλη του Συνδέσμου, καλούν όλους τους Εφ. Αξ-κούς περιοχής Δήμου Φαρσάλων, μέλη και μη, να παραβρεθούν στις 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο της πόλης των Φαρσάλων προκειμένου να πληροφορηθούν για τις νομικές διατάξεις που ρυθμίζουν τη σύσταση και λειτουργία των Συνδέσμων.

Αγιασμός έναρξης μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων της Μητρόπολής μας


Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, παρουσία των Καθηγητών και Δασκάλων της Σχολής, καθώς και των Κατηχητών και Κατηχητριών των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Εκδήλωση για τα 4 χρόνια αρχαιολογικών ερευνών στη Σκοτούσσα


Ο Δήμαρχος Φαρσάλων σας καλεί να παραστείτε στην εκδήλωση παρουσίασης του τετραετούς αρχαιολογικού έργου στην αρχαία Σκοτούσσα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Προγραμματισμός Υδατικών Έργων στον Δήμο Φαρσάλων


Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, είχε συνάντηση εργασίας με τους υπολοίπους Δημάρχους του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης στο Δημαρχείο Κιλελέρ, η οποία συγκλήθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, με σκοπό να συζητηθούν περαιτέρω οι απαιτούμενες παρεμβάσεις υλοποίησης μικρών και μεσαίων υδατικών έργων στην Θεσσαλία, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που οργανώνει η Κυβέρνηση την ερχόμενη βδομάδα.

Επίσκεψη Διευθυντών του Αρχαιολογικού Προγράμματος της Σκοτούσσας στον Δήμαρχο


Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος δέχθηκε την Παρασκευή την εθιμοτυπική επίσκεψη των διευθυντών του αρχαιολογικού προγράμματος της Σκοτούσσας Gioacchino Francesco La Torre, Καθηγητού του Πανεπιστημίου της Messina και Σοφίας Καραπάνου, αρχαιολόγου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: