ΦΑΡΣΑΛΑ

Τέλος οι επισκέψεις στο Δημαρχείο Φαρσάλων - Μόνον τηλεφωνικά από σήμερα η εξυπηρέτηση των πολιτών


Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο Δήμος Φαρσάλων επαναφέρει αυξημένα μέτρα προστασίας που εφαρμόστηκαν στο δημοτικό κατάστημα της πόλης κατά την περασμένη άνοιξη.

Με τη ρακέτα στο χέρι...


Ένας χρόνος μετά και ακόμη περιμένουν οι λάτρεις του τένις να απολαύσουν το νέο τους γήπεδο.

Ακυρώνεται η "Λευκή Νύχτα 2020" στα Φάρσαλα


Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι λόγω της προσωρινής απαγόρευσης των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, η εκδήλωση της Λευκής Νύχτας 2020 ακυρώνεται.

Φάρσαλα: Πρόστιμο 300€ για όσους έχουν κατοικίδια και δεν τα έχουν δηλώσει στο Δήμο


Κατόπιν σχολίου της εφημερίδα μας για τα αδέποτα που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, θέλουμε να πιστεύουμε ότι εντελώς συμπτωματικά αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου το πρόστιμο επιβολής σε όσους δεν έχουν δηλώσει το κατοικίδιό τους στο Δήμο.

Αυτή είναι η συμβολή της εφημερίδας μας - Με σεβασμό στον αναγνώστη


Παρά τις διάφορες αντιπαραθέσεις και διάφορες κριτικές που δέχεται η εφημερίδα μας με αφορμή δημοσιευμάτων που αφορούν έργα, συντηρήσεις έργων και άλλα, αναλύουμε σήμερα και πάλι το ρόλο μας.

Ανακοίνωση Εμπορικού για την υποχρεωτική χρήση μάσκας λόγω COVID-19 στις εμπορικές επιχειρήσεις


Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά από σήμερα 29/7/2020 η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική από όλους τόσο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, όσο και σε δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων


Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49) διάρκειας 40 ωρών και με επιδότηση 200€ / άτομο.

Κόβει το νερό η ΔΕΥΑΦ σε όλους τους οφειλέτες


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων ενημερώνει ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 εντατικοποιείται το πρόγραμμα διακοπής υδροδότησης λόγω οφειλών.

Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Φαρσάλων: Ποιες οι δεσμεύσεις και τι τηρήθηκε...


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους μετά από τις Δημοτικές Εκλογές που ανέδειξαν τη νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, καταγράφουμε τις δεσμεύσεις που έθεσε στον προεκλογικό του αγώνα.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ