ΦΑΡΣΑΛΑ

Μαθήματα Τοπικής Ιστορίας: «Μια μέρα στην ανασκαφή της αρχαίας Σκοτούσσας»


Την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου Φαρσάλων «Μαθήματα Τοπικής Ιστορίας» και ειδικότερα της ενότητας «Μια μέρα στην ανασκαφή της αρχαίας Σκοτούσσας», επισκέφθηκαν το ανασκαφικό πεδίο οι μαθητές των Στ΄ και Γ΄ τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων, σύσσωμο το Γυμνάσιο του Ευυδρίου και το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακούς, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους.

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων


Ο καθιερωμένος αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας χορωδιακής χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στην αίθουσα της χορωδίας παρουσία των μελών της Δημοτικής χορωδίας ενηλίκων και παιδικού τμήματος καθώς και των γονιών των παιδιών. Τον αγιασμό έκανε ο πατήρ Βασίλειος Αναστασόπουλος.

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου


Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Πατρόκλου 3) την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης.

Ανακοίνωση προς Έφεδρους Αξιωματικούς Φαρσάλων


Ο κ. Απ. Βερέμης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας, στα πλαίσια της επικοινωνίας τους με τα μέλη του Συνδέσμου, καλούν όλους τους Εφ. Αξ-κούς περιοχής Δήμου Φαρσάλων, μέλη και μη, να παραβρεθούν στις 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο της πόλης των Φαρσάλων προκειμένου να πληροφορηθούν για τις νομικές διατάξεις που ρυθμίζουν τη σύσταση και λειτουργία των Συνδέσμων.

Εκδήλωση για τα 4 χρόνια αρχαιολογικών ερευνών στη Σκοτούσσα


Ο Δήμαρχος Φαρσάλων σας καλεί να παραστείτε στην εκδήλωση παρουσίασης του τετραετούς αρχαιολογικού έργου στην αρχαία Σκοτούσσα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Προγραμματισμός Υδατικών Έργων στον Δήμο Φαρσάλων


Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, είχε συνάντηση εργασίας με τους υπολοίπους Δημάρχους του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης στο Δημαρχείο Κιλελέρ, η οποία συγκλήθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, με σκοπό να συζητηθούν περαιτέρω οι απαιτούμενες παρεμβάσεις υλοποίησης μικρών και μεσαίων υδατικών έργων στην Θεσσαλία, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που οργανώνει η Κυβέρνηση την ερχόμενη βδομάδα.

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: