ΦΑΡΣΑΛΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων για τον κορωνοϊό


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων προτρέπει τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να ζητούν να εξυπηρετηθούν από άτομα του περιβάλλοντός τους που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή να επικοινωνούν με τη δημοτική επιχείρηση τηλεφωνικά.

"Υιοθετήθηκε" η πρωτοποριακή οικονομική συνεισφορά του Κ. Τύμπα


Την πρωτοποριακή οικονομική συνεισφορά του κ. Κώστα Τύμπα φαίνεται ότι την ακολουθούν πολλοί και κυρίως μετά από την πρόταση του Κ. Μητσοτάκη να συνεισφέρουν οικονομικά οι βουλευτές του κόμματος μέρος τον αποζημιώσεων τους.

Δωρεά Κώστα Τύμπα στον Δήμο Φαρσάλων


Σε μια συμβολική κίνηση προσφοράς εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα, η χώρα μας και κατ’ επέκταση η επαρχία Φαρσάλων προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία (Ε.ΔΗ.Π.) Κώστας Τύμπας.

Θερινό ωράριο καταστημάτων


Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι με την εφαρμογή της θερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 διαμορφώνεται ως εξής:

Αναστέλλεται η λειτουργία των αθλητικών κέντρων του Δήμου Φαρσάλων


Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον ευρύτερο πληθυσμό, αναστέλλεται η λειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Φαρσάλων.

Μέτρα προστασίας των επιχειρήσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων


Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και προστασίας των επιχειρήσεων της πόλης και βάσει των τελευταίων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση με τo κλείσιμο των καταστημάτων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊου , έχει προβεί σε συνεργασία με την εταιρία Basdanis Security για την φύλαξη των επιχειρήσεων – περιπολία στην αγορά των Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ: Δεν ακούν σε συστάσεις περιορισμού εξόδου αρκετοί Φαρσαλινοί


Δυστυχώς και πάλι το ίδιο διαπιστώσαμε εχθές, βλέποντας ότι αρκετοί συμπολίτες μας αδυνατούν να περιοριστούν στα σπίτια τους μετά από αλλεπάλληλες συστάσεις της κυβέρνησης και της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας για να μείνουμε στα σπίτια μας, λόγω φόβου εξάπλωσης του κοροναϊου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ