ΦΑΡΣΑΛΑ

Την Πέμπτη το βράδυ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων


 Με 12 θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συνεδρίασει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ.. 

Τα θέματα συζήτησης είναι τα εξής:
1. Έγκριση της έκθεσης εσόδων - εξόδων (Δ' τριμήνου), ελέγχου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019.

2. Λήψη απόφασης για την επιλογή Τραπεζικού Πιστωτικού Ιδρύματος για την έντοκη κατάθεση των εσόδων/διαθέσιμων του Δήμου.

3. Λήψη απόφασης, για τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και λοιπών υφασμάτινων υλικών.

4. Έγκριση τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 206/2017 Α.Δ.Σ. για αλλαγή εκπροσώπου του Δήμου, στο μνημόνιο συνεργασίας με το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων, διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

5. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση των παρακάτω επιτροπών για το έτος 2020 (άρθρο 221 του Ν. 4412/2016): α) παρακολούθησης υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών β) παραλαβής προμηθειών.

6. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων και εργασιών αξίας έως 5.869,40€ για το έτος 2020.

7. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση εκπροσώπου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

8. Συγκρότηση 5/λούς επιτροπής, υπεύθυνη για τη φροντίδα και επιμέλεια των αδέσποτων ζώων.

9. Λήψη απόφασης, για συγκρότηση επιτροπής εισήγησης ονοματοδοσίας συνοικιών οδών και πλατειών το Δήμου, προς την επιτροπή του άρθρου 8 του Ν. 3463/2006, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 19του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ 85/11.04,2012).

10. Λήψη απόφασης, για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.503,53 τ.μ., που βρίσκεται στην Κοινότητα Σταυρού, για εγκατάσταση κτηνοτροφικών μονάδων.(Σχετ: Αριθμ. 6/2019 απόφαση της Κοινότητας).

11. Λήψη απόφασης έγκρισης ή μη ψηφίσματος μετατροπής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε Ν.Π.Ι.Δ. και στη λειτουργία του, με Σ.Δ.Ι.Τ. («ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»)

12. Λήψη απόφασης έκδοσης ψηφίσματος σε αίτημα εργαζομένων στα ΚΔΑΠ.

Γενική συνέλευση και εκλογές για τους Αργιθεάτες στα Φάρσαλα


Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, ο Σύλλογος Αργιθεατών επαρχίας Φαρσάλων “Παναγία η Σπηλιώτισσα” καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Με καρναβάλι και αναβίωση εθίμων η αποκριά στην επαρχία


Εκδηλώσεις αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων για μικρούς και μεγάλους και καρναβαλική παρέλαση με τίτλο Φαρσαλινό Καρναβάλι 2020 “έλα και εσύ”, διοργανώνει ο δήμος Φαρσάλων για τον εορτασμό της φετινής αποκριάς.

6 μετάλλια για τον Σκοπευτικό Όμιλο Φαρσάλων


Με απόλυτη επιτυχία και συγκομιδή 6 μεταλλίων ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων στον Διεθνή αγώνα σκοποβολής "Ελευθέρια τουρνουά δύο όπλων level iii", που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 15-16 Φεβρουαρίου 2020.

Πίτα έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκιάδων


Με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Χαλκιάδων την προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα στην ταβέρνα του κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Χωρίς προσκλήσεις (σχόλιο)


Ξεκίνησε η ελλειπής ενημέρωση από τον Δήμο όσο αφορά την αποστολή προσκλήσεων και άλλα, στα πλαίσια της μεροληπτικής ενημέρωσης.

Δράση Δικτύωσης του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων


Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η Κοινωνική Λειτουργός κ. Μπακαρού Παρασκευή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης - ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., στα πλαίσια ανάπτυξης των δράσεων δικτύωσης του Κέντρου, πραγματοποίησε συνάντηση με τη μαία του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων κ. Πιτσάβα Φωτεινή.

Έξαρση... (σχόλιο)


Συνεχίζεται η έξαρση των αγριογούρουνων και αυτή τη φορά μας διηγήθηκαν κάποιοι ότι εμφανίστηκαν κοντά στο στρατόπεδο της οδού Βόλου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ