ΦΑΡΣΑΛΑ

Σάλος για το όχημα (σχόλιο)


Μεγάλο σάλο προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης έκδοσης της εφημερίδας μας για την διεκδίκηση οχήματος από τον Δήμο Φαρσάλων με προϋπολογισμό 183.416,90 ευρώ.

Γήπεδο τένις (σχόλιο)


Ένα έργο που θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί το περασμένο Σεπτέμβριο φαίνεται ότι είναι εγκλωβισμένο μέσα από γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Νέα μελέτη με προϋπολογισμό 19.000€ καλείται να πληρώσει ο Φαρσαλινός πολίτης


Στη συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης της εφημερίδας μας και συγκεκριμένα σε σχόλιο με τίτλο "Άλλη μία νέα μελέτη" που αφορά την αναμόρφωση της κεντρικής πλατείας των Φαρσάλων, θεωρήσαμε σκόπιμο να δούμε τα πραγματικά στοιχεία της ήδη υπάρχουσας μελέτης που εγκρίθηκε το 2011 και την προκήρυξη μιας νέας μελέτης που θα στοιχίσει στον Φαρσαλινό πολίτη περί τις 19.000€ και πολύ περισσότερο σε χρόνο για την αναμόρφωσή της.

Όχημα αξίας 183.416,90€ διεκδικεί ο Δήμος Φαρσάλων


Άλλο ένα θέμα που προστέθηκε για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στην πρόσφατη δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν το νέο όχημα που επιδιώκει να διεκδικήσει ο Δήμος Φαρσάλων με προϋπολογισμό 183.416,90€.

Άστοχη η πρόβλεψή μας!


Εντελώς άστοχη φαίνεται να ήταν η πρόβλεψή μας για την ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου της Λαρίσης στα Φάρσαλα.

Σε εγρήγορση Δήμος Φαρσάλων και Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη νέα αντιπυρική περίοδο


Σύσκεψη με στόχο την μέγιστη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου στην επαρχία Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων.

Κοινό μέτωπο Δήμου Φαρσάλων, Εμπορικού Συλλόγου και Επιμελητηρίου για την στήριξη της οικονομίας και την ανάπτυξη


Στην διαμόρφωση μίας κοινής γραμμής πλεύσης με στόχο την στήριξη της τοπικής αγοράς λόγω και της πανδημίας, στόχευσε η τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλου και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργου Πιτσάβα.

Έλλειψη φωτισμού στην οδό Βόλου


"Πίσσα" σκοτάδι επικρατεί στην διασταύρωση της οδού Βόλου με τη νέα Περιφερειακή Οδό στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων του κ.Γκέβρου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ