ΦΑΡΣΑΛΑ

Στις αρχές του 2020 θα παραδοθεί προς χρήση ο νέος χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων


Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Στέλιο Δημότσιο και γεωπόνους, επιθεώρησαν παρουσία του προέδρου του ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστου Μπασαγιάννη την πορεία του έργου επανασποράς, αποκατάστασης και βελτίωσης του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στα Φάρσαλα για αύριο Τρίτη (19/11) και Τετάρτη (20/11)


Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτροδότησης θα προχωρήσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην πόλη των Φαρσάλων, για κατασκευή του δικτύου της, την Τρίτη (19/11) και Τετάρτη (20/11) στους εξής δρόμους:

Το δικό του λαχανόκηπο απέκτησε το 2ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων


Τον δικό του λαχανόκηπο απέκτησε το 2ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων, μετά από ενέργειες που έγιναν από τη διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πρασίνου του δήμου Φαρσάλων.

Συνάντηση Εργασίας στα γραφεία της ΔΗΚΕΦΑ


Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φαρσάλων - (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ), στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός, η Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Βάϊα Αρσενοπούλου, η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου κ. Βέρα Κυρίτση, ο υπάλληλος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βησσαρίων Μορφογιάννης και στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και των ΚΔΑΠ Δήμου Φαρσάλων της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ στο ΙΚΤΕΟ


Οι μαθητές της Γ' τάξης της Ειδικότητας "Τεχνικός Οχημάτων" του Τομέα Μηχανολογίας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Erasmus + που υλοποιεί το ΕΠΑΛ μαζί με τους μαθητές της Β' και Γ' Τάξης του Τομέα Ηλεκτρολογίας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη την Τετάρτη, στο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (IKTEO) Χαλκιάς (1o Χιλ. Εθνικής Οδού Φαρσάλων – Λαμίας).

Άμεση παρέμβαση (σχόλιο)


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου, με το τμήμα καθαριότητας να καταφτάνει το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής στο συγκεκριμένο σημείο που βλέπεται στην φωτογραφία και να το κάνει "γυαλί".

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου


Την 25η τακτική της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων, με τα κάτωθι θέματα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: