1400 εκδόσεις εφημερίδα "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ"!

1400 εκδόσεις εφημερίδα "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ"!

Την Παρασκευή εκδώσαμε την 1400η έκδοση της εφημερίδας μας (χωρίς τις έκτακτες) και συνεχίζουμε αισιόδοξα με τις ίδιες αρχές για έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση, προασπίζοντας και προφυλλάσοντας πάντοτε τα τοπικά συμφέροντα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε με τις αρχές και τις αξίες της "καθαρής" δημοσιογραφίας και ουδέποτε "περιφερόμασταν" γύρω από κάθε μορφή εξουσίας.

Αντιθέτως, αφουγκραστήκαμε μόνο στο αναγνωστικό κοινό που συνεχίζει να προτιμάει για την ενημέρωσή του την ιστορική αυτή εφημερίδα.

Διευκρινίζουμε ότι η σημερινή σχέση Δήμου Φαρσάλων με την εφημερίδα μας είναι άλλη μία ιδιαίτερη σχέση, όπως έχουμε άλλωστε συνηθίσει κατά το παρελθόν με άλλες δημοτικές αρχές.

Προφανώς αυτή η ιδιαίτερη σχέση είναι μία συνηθισμένη τακτική από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με την άσκηση της πολιτικής. Και επειδή στην μικρή μας κοινωνία αιωρούνται διάφορα για αυτήν την ιδιαίτερη σχέση, εξηγούμε ότι για μας παραμένουν ακατανόητοι οι λόγοι του "εμπάργκου" επικοινωνίας (ακόμη και από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου).xx

Όσο για τα ρεπορτάζ μας που πιθανόν θίγουν κάποιους, δηλώνουμε ότι πάντοτε υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν οι αρμόδιοι τις απαντήσεις τους ή διευκρινήσεις τους προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως οφείλουν να κάνουν.

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να ακούμε τον κάθε συμπολίτη μας για τους προβληματισμούς του και να συμβάλλουμε στην επίλυση των καθημερινών του προβλημάτων, και αυτό θα συνεχίζουμε να πράττουμε!

Όσο για τα "ευτράπελα" που γίνονται από κάθε μορφή εξουσίας, θα συνεχίζονται να δημοσιεύονται σ' αυτές εδώ τις σελίδες προς μόρφωση και συμμόρφωση για την ευημερία, ανάδειξη και ανάπτυξη της επαρχίας μας, για μία επαρχία και μία πόλη που αξίζει να παραμείνει στο χάρτη της Ελλάδας με το απεριόριστο πλούτο που διαθέτει.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ