Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στο Βόλο Featured

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στο Βόλο

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων αυτή τη φορά στο Βόλο με την συμμετοχή της στην δεύτερη χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΗΛΙΟΥ.

Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ με μαέστρο τον κ. Κώστα Μάτη, ΧΟΡΩΔΙΑ “ΛΙΓΕΙΑ” ΓΡΕΒΕΝΩΝ με μαέστρο την κ. Νικολέτα Παπάζογλου, ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Η ΟΡΕΣΤΙΣ”» ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ με μαέστρο τον κ. Ντίνο Ταμβάκη και η ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΗΛΙΟΥ με μαέστρο τον συντοπίτη μας κ. Γιάννη Μπαλέξη.

Το πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Μαγνησίας πλημμύρησε από μουσικά χρώματα και το κοινό αποθέωσε τις χορωδίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης τόσο η πρόεδρος του Ομίλου Ερευνών Πηλίου κ. Τσελεπή Κατερίνα όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, συγχάρηκαν τη χορωδία των Φαρσάλων για την εξαιρετική εμφάνιση και πρόσφεραν ένα αναμνηστικό της συνάντησης.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Μαλέτσικας ευχαρίστησε την πρόεδρο του Ομίλου ερευνών Πηλίου για την τιμητική πρόσκληση και προσέφερε στις δύο κυρίες εκτός από χαλβά ένα βιβλίο με τον τίτλο “Τα Φάρσαλα και η ευρύτερη περιοχή τους” προσφορά του δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση που παράθεσε η Χορωδία του Βόλου προς τιμή όλων των χορωδιών.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: