Συνάντηση νέου Δ.Σ. του Εμπορικού με τον Δήμαρχο Featured

Συνάντηση νέου Δ.Σ. του Εμπορικού με τον Δήμαρχο

Συνάντηση είχαν την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 14:00 μμ, τα μέλη του Νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως:

1. Ενημέρωση από το Δήμαρχο για τις ενέργειες και τη λειτουργία της οδού Θέτιδος μετά την αποπεράτωση των εργασιών και τη μονοδρόμηση της οδού, τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά λόγω της παράνομης στάθμευσης των αυτοκινήτων.

2. Ενημέρωση από το Δήμαρχο για τις εξελίξεις των εργασιών της Δημοτικής Αρχής στους χώρους: Πύργο Καραμίχου, Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο, Κάστρο Καλλιθέας, Σκοτούσσα κι άλλες προσεχείς δράσεις του Δήμου που πρόκειται να γίνουν με στόχο την επισκεψιμότητα της πόλης.

3. Ενέργειες επίλυσης του προβλήματος του οδοστρώματος στο Φαρσάλων – Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων, σε σύντομο χρονικό διάστημα για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Επίσης συζητήθηκαν ενέργειες για την αύξηση του τουρισμού που θα έχει άμεσα αποτελέσματα στην αγορά, καθώς ενέργειες προστασίας των καταστημάτων της πόλης και την πάταξη του παραεμπορίου.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχτηκαν πολλές απόψεις, και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να υπάρξει κι άλλη συνάντηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο τόσο την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς όσο και την ανάπτυξη αυτής.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: