Συμμετοχή Επιχειρήσεων και Χορηγίες για τη Λευκή Νύχτα Featured

Συμμετοχή Επιχειρήσεων και Χορηγίες για τη Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την «Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και στα καταστήματα εστίασης της πόλης ώστε να συμμετέχουν με ειδικές τιμές, προκειμένου να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία της βραδιάς.

Συμμετέχοντας και φέτος, δίνουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας αλλά και στους επισκέπτες, να έρθουν στη πόλη μας για διασκέδαση, να ψωνίσουν από τα καταστήματά μας, και να γίνει «Όλη η πόλη μια Γιορτή»!

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να γίνουν Χορηγοί το βράδυ της «Λευκής Νύχτας», παρακαλούμε να απευθυνθούν στη γραμματεία του συλλόγου έως την Παρασκευή 8/6/2018 και ώρα 14:00.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 24910 26511, 24910 26512 (κ. Μπακαλέξη Έλενα).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: