Συνάντηση νέας Διοίκησης του Αχιλλέα με τον Δήμαρχο Φαρσάλων Featured


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο είχε η Διοίκηση της ομάδος του Αχιλλέα στο γραφείο του Δημάρχου.

Σε αυτή την συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον κ. Καραχάλιο να δείχνει θετικός τόσο με το νέο μοντέλο Διοίκησης, όσο και με το σκεπτικό λειτουργίας τόσο στο Διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό επίπεδο.

Μάλιστα ο κ. Άρης Καραχάλιος είπε ότι την φετινή χρονιά τα αθλητικά σωματεία της Επαρχίας Φαρσάλων θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος θα περαστεί το συγκεκριμένο θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, ώστε να ψηφιστεί από τους Συμβούλους και μετέπειτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ο Δήμαρχος προμηθεύτηκε το Εισιτήριο Διάρκειας του από τον πρόεδρο της ομάδος μας κ. Αθανάσιο Λέφα και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της Διοίκησης.

Το παρών στην συγκεκριμένη συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Αθανάσιος Λέφας, ο Α Αντιπρόεδρος κ. Άλκης Γκαβογιάννης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Θεόδωρος Γκόβαρης, τα μέλη της Διοίκησης κ. Θεόδωρος Δημακόπουλος και Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδος κ. Νικόλας Βούλγαρης.

 

 

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: