Ανακοίνωση Εμπορικού για χορηγίες καταστηματαρχών για το "Σπιτάκι  Των Χριστουγέννων"

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, συμμετέχει  στις εκδηλώσεις του Δήμου  Φαρσάλων για τη δημιουργία χαρούμενης και εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλης, και θα βρίσκεται στο ξύλινο σπιτάκι του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία που  παραχωρήθηκε από το Δήμο με το όνομα «Το Σπιτάκι  Των Χριστουγέννων».

Στο ξύλινο σπιτάκι, που θα λειτουργεί τις ημέρες των εκδηλώσεων (από 14/12/2018 έως 6/1/2019 ), θα  προσφέρουμε δωρεάν διάφορα είδη  στους επισκέπτες όπως γλυκίσματα, ζαχαρωτά, συσκευασμένα είδη, χριστουγεννιάτικα δωράκια κ.α.

Για το λόγο αυτό, όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε  να προσφέρετε διάφορα είδη ως χορηγία, (ανεξάρτητα αν είναι είδη της επιχείρησης σας ή όχι), παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του συλλόγου κ. Μπακαλέξη Έλενα, στα τηλέφωνα 24910 26511 και 6973 661312, το συντομότερο δυνατό.

Για τους χορηγούς θα δημιουργηθεί μια διαφημιστική πινακίδα με την επωνυμία της επιχείρησης και θα προβάλλεται στο «Σπιτάκι των Χριστουγέννων», όλες τις ημέρες των εορτών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Του Συλλόγου