Υλοποίηση ομαδικού εργαστηρίου συμβουλευτικής ανέργων Featured

Υλοποίηση ομαδικού εργαστηρίου συμβουλευτικής ανέργων

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλίας, την Δευτέρα πραγματοποίησε Ομαδικό Εργαστήριο Συμβουλευτικής Ανέργων, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Φαρσάλων.

Η θεματική ενότητα με τίτλο «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του άνεργου πληθυσμού του Δήμου Φαρσάλων, καθώς μέσα από την εισήγηση του εργασιακού συμβούλου κ. Βαϊόπουλου Αχιλλέα δόθηκε η ευκαιρία στους ανέργους να μάθουν εναλλακτικούς τρόπους και πρακτικές αναζήτησης εργασίας.

Τα ομαδικά εργαστήρια έχουν ως απώτερο σκοπό την γνωριμία των εμπλεκομένων, την ανάπτυξη του αισθήματος της κοινωνικοποίησης, την αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων μέσω των κοινών προβληματισμών για το ίδιο θέμα και τους τρόπους προσέγγισης των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο εργαστήριο αποτελεί το πρώτο από μία σειρά Εργαστηρίων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν με σκοπό πάντα την επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον εργασιακό σύμβουλο της ΙΝΕ ΓΣΕΕ κ. Βαϊόπουλο Αχιλλέα για την άψογη συνεργασία καθώς και την Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ. κ. Παναγιωτοπούλου Κυριακή για την ενεργή υποστήριξη της δράσης.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: