Με πέντε θέματα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Featured

Με πέντε θέματα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Την Τρίτη το μεσημέρι συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων, με τα κάτωθι θέματα που ψηφίστηκαν όλα ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 1o: Έγκριση τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου οικον. έτους 2019 (μετά από την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού) και υποβολή του προς ψήφιση στο Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 2o: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διεξαγωγής συνοπτικού διαγωνισμού για “Προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου”.
ΘΕΜΑ 3o: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναμόρφωση πρ/γισμου οικον. έτους 2019.
ΘΕΜΑ 4o: Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη, του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο “Αστικές Αναπλάσεις πόλεως Φαρσάλων II (Ο.Τ 305Ε και 305Ζ)”.
ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση των όρων διακήρυξης διεθνής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “Ενεργειακή Αναβάθμιση Οδοφωτισμού του Δήμου Φαρσάλων (Προμήθεια και εγκατάσταση νέων φωτιστικών εξοικονόμησης με λαμπτήρες LED)”, (ποσού 1.528.377,44 με το ΦΠΑ) και ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φαρσάλων είναι:
Τριανταφύλλου Νικόλαος, Τσιάμπας Σπυρίδων, Αγγελακόπουλος Γεώργιος, Ταστεμίρογλου Σοφία, Κατσιαούνης Ευάγγελος, Γκατζόγιας Νικόλαος.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: