ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αγαπητέ αναγνώστη,
Με την παρούσα δήλωση, οφείλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι η εφημερίδα μας επί 26 και επιπλέον συναπτά έτη, δίνει το βήμα σε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, να προβούν σε κάθε είδους δημοσιεύσεις.

Ως η μακροβιότερη και έγκριτη εφημερίδα της επαρχίας μας, με την μεγαλύτερη αναγνωσημότητα και διακρίσεις στο χώρο της ενημέρωσης, παρατηρούμε για πρώτη φορά στα δεδομένα των προεκλογικών εκστρατειών μια ασυνήθιστη τακτική.

Μία τακτική που παρατηρήθηκε από μόνο έναν συνδυασμό κατά το παρελθόν, όπου δεν επιδίωξε ή απλά δεν επιθυμούσε να προβάλλει τις θέσεις του ή οτιδήποτε άλλο στην εφημερίδα μας.

Στις προσεχής εκλογές, παρατηρούμε την ίδια τακτική να ακολουθούν και άλλοι Συνδυασμοί και όλα αυτά άνευ λόγου και αιτίας.

Για τους λόγους αυτούς και με γνώμονα ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ενημέρωση, θα διαπιστώσετε ότι αδυνατούμε να προβάλλουμε όλους, εφόσον οι ίδιοι δεν το επιθυμούν.

Όπως κατά το παρελθόν, έτσι και φέτος, δεν τέθηκε ποτέ από την Διεύθυνσή μας οικονομικό ζήτημα, εφόσον δεν υπήρξε ποτέ από συγκεκριμένους Συνδυασμούς και κυρίως των επικεφαλών αυτών, ούτε μία τηλεφωνική επαφή.

Κάποιοι Συνδυασμοί αντιθέτως αγνόησαν παντελώς τα 4 Μέσα Ενημέρωσης ή προέβησαν σε επιλογή αυτών, βάζοντας "ετικέτες" των επιθυμιών τους.

Και δεν έφτανε αυτό, ως τοπικιστές επέλεξαν να αρχίσουν με τα Μέσα Ενημέρωσης εκτός της επαρχίας μας, δείχνοντας πολύ απλά ένα παράλογο και εντελώς παράξενο τρόπο σκέψης.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Διεύθυνση και οι συνεργάτες της εφημερίδας, εκφράζουν την λύπη τους προς όλο το αναγνωστικό κοινό, για την μη προβολή θέσεων, απόψεων και προγραμμάτων κάποιων Συνδυασμών.

Και δηλώνουμε το εξής:
Επί 26 συνολιά χρόνια έχουμε δώσει δείγματα γραφής στην ενημέρωση, ακόμη και με σειρά δημοσιογράφων που σήμερα βρίσκονται σε Εθνικά κανάλια, αλλά πολύ περισσότερο απείχαμε και θα απέχουμε από προσωπικά συμφέροντα και προσωπικούς πόθους.

ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ...
Ότι θα συνεχίσουμε την αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση και μάλιστα θα καυτηριάσουμε όλα τα "κακώς" κείμενα, είτε μέσω προγραμμάτων των Συνδυασμών, είτε μέσω κεντρικών ομιλιών.

Η πένα μας θα είναι αμείλικτη σε όσους προσπαθούν ή επιχειρούν να θίξουν το κύρος ενός μέσου ενημέρωσης, τοποθετώντας οποιαδήποτε ταμπέλα με απώτερο σκοπό τις προσωπικές τους προσδοκίες.

Και αυτό επειδή πιστεούμε ακράδαντα ότι η ευημερία της επαρχίας μας είναι συλλογική, προσφέροντας έργο και για τις γενιές που έρχονται.

Ευχόμαστε δε ολόψυχα σε όλους τους Συνδυασμούς και σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία.

Εκ της Διεύθυνσης

Login to post comments
back to top

Κωδικός: