Black Friday (σχόλιο)

Black Friday (σχόλιο)

Σήμερα είναι η 4η χρονιά που υιοθετήθηκε το Αμερικάνικο έθιμο της "Black Friday", με μία ημέρα εκπτώσεων που απέδειξε ότι κυριολεκτικά "σπάει" τα ταμεία.

Δεν άργησε και η τοπική αγορά να υιοθετήσει το συγκεκριμένο έθιμο και έτσι πολλά καταστήματα της πόλης μας θα προχωρήσουν σε εκπτώσεις σήμερα.

Αξίζει να πούμε ότι ήδη οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) της πόλης μας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε αποστολή δεμάτων, πράγμα το οποίο δείχνει ένα σημαντικό ποσό της τοπικής οικονομίας να φεύγει εκτός των "τειχών" της επαρχίας.

Και δεν έφτανε αυτό, οι ελληνικές επιχειρήσεις και κυρίως οι πολυεθνικές πήραν το Αμερικάνικο έθιμο και το διαμόρφωσαν ως εβδομάδα προσφορών και όχι ημέρας.

Με λίγα λόγια η "Black Friday" έγινε "Black Week", τα “ηλεκτρικά είδη” έγιναν “όλα τα είδη”, και το ποσοστό έκπτωσης σε πάρα πολλά προϊόντα είναι ποσοστό που συμπληρώνεται από ένα σταθερό ποσοστό έκπτωσης.

Συνιστούμε μεγάλη προσοχή στον καταναλωτή για την αγορά αγαθών όπου πολλές φορές παραπλανείτε από το συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης του κάθε είδους.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: