Έκοψε την Βασιλόπιτά του το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων

Έκοψε την Βασιλόπιτά του το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων την Κυριακή το πρωί πραγματοποίησε γενική συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής του Βασιλόπιτας.

Ομιλητές ήταν ο κ. Αναγνώστου Αποστόλης, Πρόεδρος του Συνδικάτου και ο Τζημούλης Δημήτρης, οικοδόμος και αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Μεταξύ πολλών άλλων αναφέρθηκαν στις μάχες που έδωσε η εργατική τάξη ενάντια στην επικίνδυνη γραμμή των επαγγελματικών ταμείων και ιδιωτικής ασφάλισης, που προωθεί και υποστηρίζει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τους Βιομηχάνους και Εφοπλιστές, στα οποία συμφωνεί και το Εργατικό Κεντρο Φαρσάλων.

Προωθούν και στηρίζουν δηλαδή την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης την αρπαγή και το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων μας και όλα αυτά για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Επίσης οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή ότι είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές για το λαό μας και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να επαγρυπνούν για τις αιτίες που οξύνουν την επίθεση της κυβέρνησης, των επιχειρηματικών ομίλων και των ιμπεριαλιστικών γερακιών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στους λαούς.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε ΑμερικαννοΝΑΤΟικο ορμητήριο όπως επιβεβαίωσε και η πρόσφατη συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας, που μετέτρεψε τη χώρα σε μια μεγάλη βάση των ΗΠΑ και με τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στο Άκτιο, έχοντας έναν τεράστιο κίνδυνο αφού μετατρέπει την Ελλάδα σε στόχο των ενδοιμπεριαλιστικων αντιθέσεων.

Κλείνοντας τόνισαν πως έτσι είναι η άλλη όψη του νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετούν με συνέπεια η ΝΔ και τα άλλα κόμματα που υπηρετούν το κεφάλαιο.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και ακολουθούσε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδικάτου.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ