Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα επιδοτούμενα προγράμματα του Εμπορικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα επιδοτούμενα προγράμματα του Εμπορικού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με θέμα: Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων που αφορούσαν τους εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25), με επιδότηση 160 €/άτομο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.».

EMPORIKOS 2Στα τέσσερα επιδοτούμενα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά την περίοδο Ιανουάριο - Μάρτιο 2017, διάρκειας 32 ωρών το καθένα, καταρτίστηκαν συνολικά 100 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου μας, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Φαρσάλων, στην αίθουσα διδασκαλίας του Συλλόγου.

EMPORIKOS 3Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης προγράμματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες εργαζομένους των επιχειρήσεων που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην κατάρτιση, η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων-δεξιοτήτων, του επιπέδου παροχής υπηρεσιών και κατ’ επέκταση, στην βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας των επιχειρήσεων.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: