“Θραύση” έκανε η θεατρική παράσταση του 1ου Γυμνασίου

“Θραύση” έκανε η θεατρική παράσταση του 1ου Γυμνασίου

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων με την θεατρική παράσταση που παρουσίασε το 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων, «Γκόλφω forever» το βράδυ του Σαββάτου.

GKOLFW 92Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γενικώς πλήθος κόσμου βρέθηκε στην θεατρική παράσταση για να παρακολουθήσει την ξεκαρδιστική κωμωδία που ετοίμασαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου μαζί με την υπεύθυνη φιλόλογο της παράστασης κ. Μαλιάγκα Βάγια.

GKOLFW 9Πριν την έναρξη της παράστασης το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και μεταξύ άλλων τόνισε την αξιόλογη προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

GKOLFW 6Στη συνέχεια, η κ. Μαλιάγκα Βάγια ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν στην παράσταση και στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναφορά για το έργο.

GKOLFW 2Όσο για την παράσταση κατάφερε να αποσπάσει χειροκροτήματα απ’ όλους τους παρευρισκόμενους και με επιτυχία μοίρασε άφθονο γέλιο σε όλους.

Παράλληλα, αρκετοί ήταν οι παρευρισκόμενοι που αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: