Σύλλογος Τριτέκνων: Άνοιξε τις πύλες του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Σύλλογος Τριτέκνων: Άνοιξε τις πύλες του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, άνοιξε την πόρτα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, στους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, Ν. Φθιώτιδας, συνοδευμένοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την κ. Μανουλίδου Αναστασία και τον κ. Ντέρη Ευάγγελο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «κυκλοφοριακή αγωγή».

Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνουκαι Αγροτικής Ανάπτυξης,κ. Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων κ. Δημήτρη Χατζημήτρο για την υποδοχή και φιλοξενία που τους επεφύλαξε.

Επιπλέον, συνεχάρηκαν την προσπάθεια του Συλλόγου, που κρατούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων σε λειτουργία για όλους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πάρκο στη ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο της σχολής οδηγών, κ. Πατσουράκο Γεώργιο, ο οποίος παρείχε δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, θα είναι πάντα ανοικτό, υπό την επίβλεψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, για το σύνολο των σχολείων της επαρχίας μας, καθώς επίσης και για όλα τα σχολεία των όμορων Νομών, κατόπιν ραντεβού και στο τηλέφωνο 6936 555209.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: