Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φαρσάλων: Ξεκινούν τα παραδοσιακά μαθήματα χορού Featured

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φαρσάλων: Ξεκινούν τα παραδοσιακά μαθήματα χορού

Επειδή οι παραδοσιακοί χοροί της πατρίδας μας είναι έκφραση, δημιουργία και πολιτισμός, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων συνεχίζει και φέτος την διδασκαλία τους λειτουργώντας Τμήματα όλων των ηλικιών όπου θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα.

Ξεκινώντας από την Θεσσαλία και σεργιανίζοντας σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου δίνει την δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους να έρθουν κοντά στην μουσικοχορευτική παράδοση της πατρίδας μας και στην ιστορία των τόπων και των εθίμων τους.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Συλλόγου (Λαμίας 95, στα Φάρσαλα) όπου παρέχεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν πολλά τμήματα σε διαφορετικές ώρες και ημέρες της εβδομάδας, ώστε να καλυφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Ειδικά φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων, μετά και την απρόσμενα θετική ανταπόκριση που βρήκε η προσπάθεια του Συλλόγου.

Η έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, όπου ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν εγγραφές αλλά και ο καθορισμός των τμημάτων.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6973 338674.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: