Σκύλος στις Ράχες Φθιώτιδας δάγκωσε άσχημα κοριτσάκι στο πρόσωπο

Σκύλος στις Ράχες Φθιώτιδας δάγκωσε άσχημα κοριτσάκι στο πρόσωπο

Η δεκάχρονη πήγε να το χαϊδέψει το τετράποδο - Καθοριστική η κίνηση του ιδιοκτήτη

Μια στιγμή αρκούσε για να γίνει κακό, ένας σκύλος να δαγκώσει άσχημα ένα κοριτσάκι, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη, αλλά και άλλων παιδιών που έπαιζαν μαζί του, το απόγευμα της Τετάρτης (29/04) στις Ράχες Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 10χρονη έπαιζε μαζί με αλλά παιδάκια κοντά στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της περιοχής.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο ιδιοκτήτης με τον σκύλο, ένα αμέρικαν στάφορντσάϊρ τεριέ. Το κοριτσάκι, που όπως λένε έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα ζώα γενικά, πήγε για να χαϊδέψει το τετράποδο. Όμως, εκείνο άρπαξε το παιδί με μια κίνηση από το πρόσωπο και το δάγκωσε πολύ άσχημα στο μάγουλο.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα και απομάκρυνε αμέσως το σκυλί από το παιδί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο και με συνοδό μετέφερε το κοριτσάκι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Επειδή, όμως, το τραύμα ήταν σοβαρό η 10χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ