Χωρίς ενεργό μέτωπο αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες η πυρκαγιά στο Λαύριο

Χωρίς ενεργό μέτωπο αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες η πυρκαγιά στο Λαύριο

Επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 28 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων

Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες, είναι, η πυρκαγιά στην περιοχή Πούντα - Ζέζα του Λαυρίου. Υπενθυμίζεται, ότι για προληπτικούς λόγους, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση παιδιών από κατασκήνωση, καθώς και κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της Αγριλέζας, της Καμάριζας, του Αγίου Γερασίμου και του Σουνίου.

Στην περιοχή βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και Ομάδα Απόκρισης της Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ενισχύθηκαν και άλλο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα - Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, αυτή την ώρα επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 28 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. xx
Σημειώνεται ακόμη, ότι η Αστυνομία, λόγω της πυρκαγιάς, προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου.
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ