Καθαρά τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα

Καθαρά τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα

«Καθαρά» είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατασκοπευτικού χαρακτήρα». Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα οι έρευνες να επεκταθούν στις επαφές που είχαν οι δύο στρατιωτικοί.

Από κει και πέρα, βάσει του ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η Άγκυρα θα δεχθεί τον Έλληνα πραγματογνώμονα, ο οποίος θα εξετάσει τα τρία κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα.

Εχθές Δευτέρα, τους δύο Έλληνες επισκέφτηκαν στην Αδριανούπολη οι γονείς τους, οι οποίοι χρειάστηκαν να περιμένουν αρκετή ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά τελικά κατάφεραν να δουν τα παιδιά τους για περισσότερο από δύο ώρες. Εν τέλει ενημερώθηκαν από τους Τούρκους συνηγόρους και τους Έλληνες του προξενείου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και την πιθανότητα δίκης.

Σήμερα Τρίτη, θα μεταβεί στην Ορεστιάδα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο κ. Κουβέλης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: