Κεραμέως: Θα κάνω τα πάντα για να μην γίνουν πανελλήνιες τον Σεπτέμβριο

Κεραμέως: Θα κάνω τα πάντα για να μην γίνουν πανελλήνιες τον Σεπτέμβριο

Να διεξαχθούν οι πανελλήνιες όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες είναι ο στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αρμόδια υπουργός κ. Νίκη Κεραμέως.

«Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, η αναστάτωση για τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ να είναι μικρή και να μην γίνουν οι Πανελλαδικές το Σεπτέμβριο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό η υπουργός Παιδείας, διατυπώνοντας παράλληλα την αγωνία της για τη χρονική στιγμή που θα ανοίξουν τα σχολεία.

Η Ν. Κεραμέως εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Πανελλαδικές θα γίνου τον Ιούνιο και στην χειρότερη περίπτωση τον Ιούλιο.

Όσον αφορά την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών, η υπουργός Παιδείας, επανέλαβε ότι με τα σημερινά δεδομένα , θα γίνει με παράταση του διδακτικού έτους, και με μείωση της διδακτικής ύλης.

Η Ν. Κεραμέως σημείωσε ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν εξαρτώνται από το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και τις οδηγίες που θα λάβει το υπουργείο από τους ειδικούς.

Σε ότι αφορά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι σήμερα θα επικοινωνήσει με τους τομεάρχες παιδείας όλων των κομμάτων για να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ