Νέα Φάρσαλα

Παρουσίαση eTwinning Προγράμματος στο 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων


"Be cool, recycle in school", είναι ο τίτλος του Ευρωπαϊκού eTwinning Προγράμματος που υλοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσιάστηκε από την κ. Ειρήνη Μαυρίδου, νηπιαγωγό του 2ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων και την κ. Όλγα Παππά, νηπιαγωγό του 4ου Νηπιαγωγείου.

Καύση αγροτικών εκτάσεων-υπολειμμάτων καλλιεργειών


Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας, του ΟΠΕΚΕΠΕ Περιφερειακή Δ/νση Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα παρακάτω:

Ο καιρός της Τρίτης


Σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τα ορεινά της Κρήτης, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Κέλλας: «Αποζημιώσεις εδώ και τώρα!» Αυτοψία σε Κατωχώρι και Αγ. Γεώργιο


Αυτοψία στις περιοχές των Φαρσάλων, που επλήγησαν από το χαλάζι, πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που βρέθηκε, άμεσα, στο πλευρό των

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: