ΛΑΡΙΣΑ

"Δεκαπέντε νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 12,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Λάρισας"


Δεκαπέντε νέα έργα προχωρά στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τα αποτελέσματα διαγωνισμών και τη δημοπράτηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 12.750.000 ευρώ.

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Λάρισας με θέμα: «Ανάπτυξη-Χρηματοδότηση επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό»


Το Eπιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Royal ΑΕ διοργανώνει ημερίδα στις 11 Ιουνίου 2019 με θέμα «Ανάπτυξη-Χρηματοδότηση επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7.30 μ.μ.

Κάλεσμα συμμετοχής σε Έκθεση Φωτογραφίας


Το Δίκτυο Πρεσβευτών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “Το.Be.Pac.” με την υποστήριξη της Alternative Innovative Development και του Ευρωπαικού Ιδρύματος Νεολαίας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε “Έκθεση φωτογραφίας” στo Φεστιβάλ Πηνειού τον Ιούνιο του 2019.

Πασχαλινό bazaar στη Λάρισα από "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 16 έως τις 27 Απριλίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα και ώρες 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Σαββατοκύριακα 10:00-15:00.

Ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Λάρισας


To Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τον ΟΑΕΠ, το Enterprise Greece και το ΕΤΕΑΝ στις 18 Απριλίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ. (2ος όροφος), προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του, τους εξαγωγείς αλλά και τις εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις του Νομού για τα διαθέσιμα εργαλεία ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους καθώς και για τη χρηματοδότησή τους.

Πρόσκληση συμμετοχής στην 28η ΔΕ Hermes Expo από το Επιμελητήριο Λάρισας


Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις ελληνικές εξαγωγές στο εξωτερικό, σκοπεύει να συμμετάσχει από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη 28η διεθνή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo “Ερμής Έξπο” Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη στις 8-11 Απρίλιου 2019, χρηματοδοτώντας τη δράση σε ποσοστό 90% και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τη δράση αυτή.

Οργάνωση Σεμιναρίου "BASIC DNA" από το Επιμελητήριο Λάρισας


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου Theta Healing που διοργανώθηκε από τον Φορέα μας θα διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσά του από 22 έως 24/2/2019 νέο σεμινάριο τριών ημερών με θέμα “BASIC DNA ” και κόστος 150 ευρω (με 50% έκπτωση από 300 ευρώ) για τα μέλη αλλά και τα μη μέλη του Επιμελητηρίου . Oι συμμετέχοντες θα λάβουν:

Πρώτη συνεδρίαση για το 2019 και κοπή βασιλόπιτας για την ΝΟΔΕ Λάρισας


Εχθές Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το καινούργιο έτος συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νομού Λάρισας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την συμμετοχή και των αναπληρωτών Τομεαρχών της ΝΟ.Δ.Ε.

Subscribe to this RSS feed

Κωδικός: