ΛΑΡΙΣΑ

Πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης για πρώτη φορά στη Λάρισα


Περισσότεροι από 600 αθλητές τεχνικής κολύμβησης απ όλη την Ελλάδα και μαζί με τους συνοδούς τους περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι θα βρίσκονται στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου στη Λάρισα για τους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κολυμβητικό Όμιλο Λαρισαϊκός Τιτάνες.

Ενεργοί Πολίτες Λάρισας: Πως τα πλαστικά καπάκια μετατράπηκαν σε καρεκλάκια για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιάννουλης


Τα τελευταία χρόνια κάτι μαγικό συμβαίνει στην πόλης μας… Χιλιάδες πολίτες, κάθε ηλικίας, έρχονται και αφήνουν στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, σακούλες με πλαστικά καπάκια από μπουκάλια, που μάζεψαν ένα-ένα.

Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Λάρισας με θέμα "Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και εξαγωγικές διαδικασίες"


Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για το 2020, το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το ENTERPRISE GREECE προκειμένου να συμβάλλουν στην σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο, διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ».

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στη Πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Πλατεία Ταχυδρομείου από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Καθημερινές 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00, Σαββατοκύριακα 10:00 έως 15:00.

Συνάντηση Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας με Βορίδη και Κέλλα


Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας είχε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. & Βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα θέτοντας υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας κρίσιμα θέματα, που απασχολούν στον γεωπονικό και τον αγροτικό κλάδο, τόσο στον Νομό Λάρισας, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ