ΛΑΡΙΣΑ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στη Πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Πλατεία Ταχυδρομείου από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Καθημερινές 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00, Σαββατοκύριακα 10:00 έως 15:00.

Συνάντηση Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας με Βορίδη και Κέλλα


Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας είχε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. & Βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα θέτοντας υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας κρίσιμα θέματα, που απασχολούν στον γεωπονικό και τον αγροτικό κλάδο, τόσο στον Νομό Λάρισας, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Στη διαγράμμιση με την ειδική κίτρινη γραμμή οδικών τμημάτων του ορεινού όγκου της Π.Ε. Λάρισα προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στη διαγράμμιση με την ειδική κίτρινη γραμμή σε σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχώρησαν μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ξεκινά η μελέτη της Περιφέρειας για το τμήμα από τον κόμβο της Βιοκαρπέτ έως τον κόμβο Νίκαιας


 Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη του έργου για τη βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Φαρσάλων του τμήματος από τον ισόπεδο κόμβο της νότιας παράκαμψης Λάρισας έως την αρχή της παράκαμψης της Νίκαιας.

Διανομή των «κερδών» των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στις άπορες οικογένειες που υποστηρίζουν


Για ακόμη μία φορά, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τα «κέρδη» τους στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., στην προσπάθειά τους να τους βοηθήσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης.

Αιμοδοσία από το ΚΑΠΗ Δήμου Τυρνάβου


Αιμοδοσία πραγματοποιεί το ΚΑΠΗ Δήμου Τυρνάβου την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: