Εκλογές για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας

Εκλογές για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας

Ανακοινώνεται προς τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας ότι στις 11 Μαρτίου 2018, ημέρα Κυριακή και από ώρα 10:30 π.μ. μέχρι 18:00 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα, θα γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή εννέα (9) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (Α.Π.Ο.Ε.Α.).

Ως χώρος των αρχαιρεσιών και της λογοδοσίας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται η ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (οδός Παπακυριαζή 44).

Δικαίωμα συμμετοχής – εκλέγειν και εκλέγεσθαι – έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται με γραπτή δήλωση (διατίθεται στα γραφεία του Συνδέσμου, οδός Κύπρου 80, τηλ. 2410 532101) προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου με καταληκτική ημερομηνία την 8η/3/2018, ημέρα Πέμπτη και μέχρι ώρα 19:00 μ.μ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Απ. Βερέμης
Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α

Login to post comments
back to top
VOVOUSAS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: