Ανοιχτή Εκδήλωση στη Λάρισα στο πλαίσιο του προγράμματος «Youth in the center»


Στο πλαίσιο του έργου “You(th) in the center” διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση όπου οι νέοι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν το έργο και τις προτάσεις τους σχετικά με την πρόσβαση τους στην κοινωνία των πολιτών, στα κοινωνικά δικαιώματα και γενικότερα πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι συνθήκες για την ενεργή συμμετοχή τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους εταίρους του έργου (Youthnet Hellas, ΑΙD - Ελλάδα, ABS - Βουλγαρία, PVN - Αλβανία, ΙFIX - Σερβία) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λάρισας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι/νέες από τις 4 χώρες στο έργο και είναι ανοιχτή προς όλους.

Μέρος: Αίθουσα Αμφιθεάτρου - Μύλος του Παπά, Λάρισα
Ώρα: Προσέλευσης - 11.30-12.00 / Έναρξης - 12.00
Ημέρα: Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Το “You(th) in the center” έχει στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου νέων ανθρώπων και οργανώσεων, που θα συμβάλουν στη διάρθρωση της περιφερειακής θεματικής συνεργασίας μεταξύ των νέων, αφενός, και των δημόσιων και τοπικών αρχών, αφετέρου.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η βελτίωση των συνθηκών για τη συμμετοχή των νέων, ιδίως των νέων με λιγότερες ευκαιρίες.

Ενθαρρύνοντας τον δομημένο διάλογο μεταξύ των νέων και των φορέων λήψης αποφάσεων για τη νεολαία, το σχέδιο αυτό στοχεύει στη βελτίωση της πρόσβασης των νέων στα κοινωνικά δικαιώματα.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των νέων, το σχέδιο αυτό αποσκοπεί στη διερεύνηση, τι σημαίνει στην πράξη, ο εκδημοκρατισμός της γνώσης στην κοινωνία των πολιτών και η ενεργός συμμετοχή των νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της ΕΕ και υποστηρίζεται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Login to post comments
back to top

Κωδικός: