RENA THEOXARH

Πρόσκληση συμμετοχής στην 28η ΔΕ Hermes Expo από το Επιμελητήριο Λάρισας

Πρόσκληση συμμετοχής στην 28η ΔΕ Hermes Expo από το Επιμελητήριο Λάρισας

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις ελληνικές εξαγωγές στο εξωτερικό, σκοπεύει να συμμετάσχει από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη 28η διεθνή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo “Ερμής Έξπο” Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη στις 8-11 Απρίλιου 2019, χρηματοδοτώντας τη δράση σε ποσοστό 90% και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τη δράση αυτή.

Γνωρίζοντας την ανάγκη προώθησης των Ελληνικών και Κυπριακών επιχειρήσεων και Φορέων της Ελλάδας και Κύπρου στην Αμερική και την ανάγκη για προσέλκυση Αμερικανικού κεφαλαίου και επενδύσεων στη χώρα μας και αντίστροφα, η διεθνής έκθεση “Ερμής σαν ο μοναδικός εκθεσιακός οργανισμός διαθέτει την υποδομή, τη δικτύωση και τα μέσα για την ενημέρωση των Ελληνο-Αμερικανών και Αμερικανών Επιχειρηματιών, Αμερικανικών Κρατικών φορέων και Εμπορικό-οικονομικών Επιμελητηρίων για το νέο πρόσωπο της Ελλάδας σαν Τουριστικός προορισμός και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για επενδύσεις παρόλες τις οικονομικές δυσπραγίες, μέσα από τις οποίες μπορούν να βρεθούν έξυπνες λύσεις για καινούργιες ευκαιρίες.

Η συμμετοχή σας στην έκθεση HERMES EXPO θα δώσει την ευκαιρία:
Να προβάλετε και να ενημερώσετε το Αμερικανικό, Ελληνο-Αμερικανικό και Ελληνο-Κυπριακό κοινό για το προφίλ της εταιρείας σας και να προβάλλετε τα προϊόντα σας.

Να συμμετέχετε σε γευσιγνωσίες και συζητήσεις με Αμερικανούς διανομείς και Αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωπους φορέων και επιχειρήσεων.

Να συναντηθείτε με Ταξιδιωτικούς πράκτορες και Αντιπροσώπους για παρουσίαση των τουριστικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η 28η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Queens Chamber of Commerce, Gloucester County Chamber of Commerce, του Δήμοu Φιλαδέλφειας, του Ελληνοαμερικανικού Επιχειρηματικού Συμβουλλίου της ευρύτερης περιοχής Φιλαδέλφειας USGBAC, του οργανισμού EMBCA και του Εκθεσιακού Φορέα “HERMES EXPO International” από το 1992.

Στο πλαίσιο της εκθέσεως διοργανώνεται συνέδριο το οποίο προσελκύει ισχυρούς Οικονομικούς, Επιχειρηματικούς και Πολιτικούς Παράγοντες της Αμερικής και της Ελληνοαμερικανικής παροικίας δίνοντας ευκαιρία επιλογών και έκφρασης.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Λάρισας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι 31-1-2019.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Το Επιμελητήριο Λάρισας σας ενημερώνει τα εξής:

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η απόρριψη από το βρετανικό Κοινοβούλιο της Συμφωνίας Αποχώρησης, οδηγεί σε αύξηση της πιθανότητας το ΗΒ να αποχωρήσει από την Ένωση χωρίς Συμφωνία (no-deal scenario).

Σε αυτή την περίπτωση, το ΗΒ θα αποτελεί, από 30 Μαρτίου 2019, την 3η χώρα όπου θα εφαρμόζονται οι γενικοί κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου για τις εμπορευματικές συναλλαγές.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε έως την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, συγκεκριμένα ερωτήματα που σας απασχολούν εφόσον συνεργάζεσθε με επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για θέματα και διαδικασίες που σας αφορούν, έτσι ώστε να τα γνωστοποιήσουμε στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Στοιχεία επικοινωνίας: ΕΠΙΜΕΛΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΟΣ E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

back to top