Με επιτυχία η διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας

Με επιτυχία η διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου στην οποία συμμετείχαν 12 χώρες καθώς και πλήθος κυναγωγών και κυνηγετικών σκύλων, με πρωταθλήτρια Pointer βουνού 2017 την Ελλάδα και πρωταθλήτρια Setter του βουνού 2017 την Ιταλία.

Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. σποράδων όπως πάντα πρωτοπόρος και αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κυνήγι και την κυνοφιλία, υπήρξε συνδιοργανωτής σε αυτή τη δράση.

Η για δεύτερη φορά διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου, έδωσε μια μεγάλη οικονομική πνοή στους ξενοδόχους και εστιάτορες της περιοχής, καθώς φιλοξενήθηκαν για τρεις μέρες, τουλάχιστον 300 άτομα.

Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ.κ. Μπαλατσός Ευάγγελος συνεχάρη τους πρωταθλητές των αγώνων  και ευχαρίστησε θερμά την Κυνηγετική Ομοσπονδία της Κύπρου για τη βράβευση που του επιφύλασσαν δωρίζοντας τον ένα φραγκολίνο, ενδημικό πτηνό της χώρας τους.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: