Υποψήφιος Πρόεδρος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας ο κ. Θανάσης Τσιοβαρίδης

Υποψήφιος Πρόεδρος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας ο κ. Θανάσης Τσιοβαρίδης

Ο δικηγόρος Θανάσης Τσιοβαρίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης.

Ο κ.Τσιοβαρίδης κατέρχεται υποψήφιος χωρίς συνδυασμό, πιστεύοντας στην ανάγκη ανεξαρτησίας του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου από οποιονδήποτε πολιτικό και κομματικό συνδυασμό.

Τις θέσεις του και το πρόγραμμά του θα ανακοινώσει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 μ.μ. σε συγκέντρωση όλων των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στο Μέγαρο Δικηγόρων Λαρίσης.

Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με συναδέλφους των Φαρσάλων, σε επίσκεψή του στα Φάρσαλα για συζήτηση με τα υπάρχοντα τοπικά προβλήματα δικηγόρων στην λειτουργία Ειρηνοδικείου και Διοικητικών Αρχών.

Ο Θανάσης Τσιοβαρίδης είναι μάχιμος δικηγόρος επί μία 35ετία, γνωρίζει καλά τα γενικά και ειδικά προβλήματα του κλάδου και θεωρεί πως έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για την αντιμετώπισή τους.

Έχει διατελέσει σε 3 περιόδους μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης (1987-1990, 2005-2008, 2011-2014) και μία περίοδο μέλος Δ.Σ. του τότε Τ.Τ.Δ.Α. (1993-1996).

Στις αρχαιρεσίες του 2011 ήταν επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δικηγορικής Κίνησης και πέτυχε την εκπροσώπησή της στο Δ.Σ. με 2 συμβούλους.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: