ΘΕΣΣΑΛΙΑ

28 Θεσσαλικές επιχειρήσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο με προϋπολογισμό 38,3 εκατ. ευρώ ενέταξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας


Την ένταξη 28 επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Β΄ κύκλο της Γενικής Επιχειρηματικότητας του Νόμου 4399/16, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε νέες επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 38.303.683,19 ευρώ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου


Θέμα ημερών είναι να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, μετά την υπογραφή της σύμβασης που έγινε στο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Κόκουρα, του αντιδημάρχου Γιώργου Σακούτσιου, του ειδικού συνεργάτη Χρήστο Παληού (Μηχ/κός), εκπροσώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του εργολάβου Αθαν. Γκουντούρα.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Οδηγίες προς τους πολίτες για την άνοδο της θερμοκρασίας


Για τα δεδομένα των κλιματολογικών συνθηκών της χώρας μας, ο καύσωνας αποτελεί εποχιακό φαινόμενο που παρατηρείται κατά τους θερινούς μήνες. Το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο έντονο στις πόλεις.

Συνεργασία Δήμου Τυρνάβου και Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κατά των ναρκωτικών


“Η πρόληψη και η θεραπεία των εξαρτήσεων στηρίζονται στην επαφή, την επικοινωνία, τη σύνδεση πρόσωπο με πρόσωπο, τη σχέση, το μοίρασμα, την αποδοχή. Αντίθετα, πρακτικές και πολιτικές διαχωρισμού, αποκλεισμού, στιγματισμού και τιμωρίας τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή και σπρώχνουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια βαθύτερα στη χρήση και στο περιθώριο».

Αναβάλλεται ο 5ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης- Ολύμπου


Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης αποφάσισε την αναβολή του αγώνα που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, εξ' αιτίας της πανδημίας αλλά και των μέτρων και των προϋποθέσεων,του πρωτοκόλλου διεξαγωγής ορεινών αγώνων, που καθιστούν τυπικά και ουσιαστικά αδύνατη τη διεξαγωγή του.

Συγχαρητήρια Γ. Κόκουρα στα σχολεία που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του ΟΚΑΝΑ


Τα θερμά συγχαρητήριά του στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου για το 2ο βραβείο και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα για το 3ο βραβείο που έλαβαν στον 9ο καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ Λάρισας ΟΚΑΝΑ με θέμα «Μπαίνοντας στα παπούτσια του άλλου …συνδέομαι», απευθύνει ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, με αφορμή και την ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διευθέτησης - καθαρισμού ρέματος στα Δελέρια Τυρνάβου


Ένα έργο που συμβάλει αποφασιστικά στην αντιπλημμυρική προστασία του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, η διάνοιξη χειμάρρου στα Δελέρια ολοκληρώθηκε προ ημερών, μετά την αποτελεσματική συνεργασία του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα.

Στη νέα χειροτονία του π. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη η δημοτική αρχή Τυρνάβου


Στο πλευρό του πρεσβυτέρου πλέον π. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη βρέθηκε για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Τυρνάβου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα, καθώς παρέστη στην πανηγυρική λειτουργία που τέλεσε, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της εορτής του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

«Πράσινο φως» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για «πράσινα» κτίρια


Το πράσινο φως δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενεργειακή αναβάθμιση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 με προϋπολογισμό 840.774,80 ευρώ.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ