ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Τυρνάβου


Στο πνεύμα του Καρναβαλιού ο Δήμος Τυρνάβου με πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που πραγματοποιούνται τόσο από το Δήμο όσο και από τις ομάδες καρναβαλιστών, τους συλλόγους και τα καταστήματα.

Μπαρμπαριά (άναμμα φωτιάς) στον Αμπελώνα


Ο Δήμος Τυρνάβου και η τοπική Κοινότητα Αμπελώνα διοργανώνουν Μπαρμπαριά (άναμμα φωτιάς) στην κεντρική πλατεία Αμπελώνα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 7:00μμ., με δωρεάν κρασί και σουβλάκια και ζωντανή μουσική.

3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Χορεύοντας την Αποκριά» στον Τύρναβο


Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο Δήμος Τυρνάβου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων «Χορεύοντας την Αποκριά» που θα λάβει χώρα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου. 

Γλέντι με χάλκινα την Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία της Αγιάς


Παραδοσιακό γλέντι με χάλκινους ήχους διοργανώνουν ο Δήμος Αγιάς, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς, στην κεντρική πλατεία της πόλης, για την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020.

Συναυλία με τον Τόνι Σφήνο στον Τύρναβο


Φέτος τις Απόκριες ο Τόνι Σφήνος έρχεται στον Τύρναβο για να μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει σε ένα ξέφρενο γλέντι με απεριόριστο κέφι και πολύ χορό.

Δήμος Τυρνάβου: Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέτρα προστασίας της εποχικής γρίπης


Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τα μέτρα προστασίας κατά της εποχικής γρίπης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Εκλογές στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης


Προσκαλούνται τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, να πάρουν ενεργά μέρος στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση (απολογισμός –δράσεων-οικονομικός και ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.), που θα γίνει την Κυριακή 16-2-20 και ώρα 10:30΄π.μ. έως 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης.

Έκοψε την Βασιλόπιτά της η ΠΕΔ Θεσσαλίας


Εκδήλωση κοπής της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας μετά τη λήξη των εργασιών του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στην Αγιά


Ο Δήμος Αγιάς σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου διοργανώνουν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στην πλατεία Μεγαλοβρύσου, διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ