ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ομάδα Γονέων που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ομάδα Γονέων που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας.

Δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων


Από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ανακοινώνεται ότι, μετά από το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ,

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά στο Δήμο Αγιάς


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Σώμα Οδηγισμού Λάρισας θα βρίσκεται από τις 11:00 πμ στην πλατεία για να δείξει, στα παιδιά που θα συμμετέχουν, τις δράσεις του. Παράλληλα στον πεζόδρομο και στην πλατεία της πόλης η φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου θα παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Νέα έργα 39 εκατ. ευρώ φέρνει στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός


 Νέα έργα 35 εκατομμυρίων ευρώ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και επιπλέον 4 εκατομμύρια ευρώ για τη διαχείριση της λίμνης Κάρλα «κλείδωσε» ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετά τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία στο Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Αθήνα.

«Ευχαριστώ τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Γιάννη Τσακίρη και τον Γ.Γ. του Υπουργείου, γιατί με άριστη συνεργασία, διεκδικήσαμε και πετύχαμε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά 39 εκατομμύρια ευρώ. Γεγονός που μας επιτρέπει να εντάξουμε νέα έργα ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.

«Ταυτόχρονα» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης «εντάσσουμε νέο έργο προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση της λίμνης Κάρλα. Το έργο της ανασύστασης της λίμνης ολοκληρώθηκε αλλά τώρα τίθεται το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης της. Η Κάρλα από αποστραγγιστικό έργο είναι σήμερα επιπλέον αρδευτικό, υδρευτικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα που απαιτεί και ανάλογες διαδικασίες για την ορθή διαχείρισή του. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη βοήθεια όλων των υπηρεσιών και του Υπουργείου για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σωστά το έργο και να κεφαλαιοποιηθούν τα οφέλη του στις τοπικές κοινωνίες, το περιβάλλον και την αγροτική οικονομία» είπε ο κ. Αγοραστός.

Νέο Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ αποκτά η Λάρισα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου του ΚΕΘΕΑ αποκτά η Λάρισα καθώς με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενέταξε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 220.620 ευρώ.

Αυτοψία και τεχνική σύσκεψη για την κατασκευή του νέου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας


Αυτοψία στο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Βόλου για την ανέγερση ανοιχτού ποδηλατοδρομίου ολυμπιακών διαστάσεων που χρηματοδοτεί και κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το «Let‘s do it Greece»


Συνάντηση με τον Θανάση Παιδή είχε η οργανωτική ομάδα του «Let‘s do it Greece». Τα μέλη της ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένα από την ενημέρωση για την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων, ενώ ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο θεσμό.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: