ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer χρηματοδοτεί η Περιφέρεια


Στη χρηματοδότηση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) για τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer με ωφελούμενους 560 ηλικιωμένους προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας το «Sarantaporo Mountain Run 2020»


Συνάντηση με τον Σύλλογο Απανταχού Σαρανταποριτών είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, όπου συζητήθηκε εκτενώς η αναβάθμιση του Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «Sarantaporo Mountain Run».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί τη μεταφορά μαθητών δημοτικών του Ν. Λάρισας σε κολυμβητήρια


Ξεκινά τη μεταφορά μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το πρόγραμμα διδασκαλίας της Κολύμβησης. 

Ανάρτηση πινάκων Διοικητικού ελέγχου Υπομέτρου 6.3


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς για τη δημοσιοποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων Διοικητικού ελέγχου στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 –2020» με ΑΔΑ: ΩΧ517ΛΡ-Δ00 στο «Διαύγεια».

Έρευνα, καινοτομία και πολιτισμός τα νέα πεδία συνεργασίας Θεσσαλίας και Κίνας


Νέες προοπτικές, ακαδημαϊκής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλία και την Κίνα ανοίγει η ίδρυση του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με την κινητικότητα ERASMUS+ για σπουδές και πρακτική άσκηση


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια των δράσεων του Europe Direct συμμετείχε στην ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα σχετικά με την κινητικότητα ERASMUS+ για σπουδές και πρακτική άσκηση στα πλαίσια των σπουδών τους (προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού κύκλου).

418 αγρότες σε όλη τη Θεσσαλία επιδοτούνται με 14.000 ευρώ έκαστος


Με 14.000 ευρώ ο καθένας επιδοτούνται το επόμενο 418 αγρότες σε όλη τη Θεσσαλία. Με απόφαση του Περιφερειάρχη, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων, οι ωφελούμενοι αγρότες στη Θεσσαλία που εντάσσονται στο

Ελεύθερος με όρους ο 60χρονος για τα ποτά "μπόμπα"


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 60χρονος Λαρισαίος που συνελήφθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας την περασμένη εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι για την ΠΕΔ Θεσσαλίας


Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι συνδυασμοί για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, του Εποπτικού Συμβουλίου και των Εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ της ΠΕΔ Θεσσαλίας δημοτικής Περιόδου 2019-2023

Κ. Αγοραστός για τη σύγχρονη γεωργία: «Μόνο με μείωση του κόστους παραγωγής θα γίνουν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα βιολογικά, ελκυστικά και ανταγωνιστικά»


Στρατηγική που να ξεκινά εδώ και χθες, σοβαρή νομοθεσία και κίνητρα στους παραγωγούς με έμφαση στη μείωση του κόστους παραγωγής, είναι οι βασικές προτεραιότητες που έθεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός μιλώντας στην Αθήνα, σε κλειστό εργαστήρι πολιτικής για τη σύγχρονη γεωργία, που οργάνωσε ο ιστοχώρος Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Euractiv, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα και του γ.γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κ. Αραβώση.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: