ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνεργασία Κ. Αγοραστού-Ν. Παπαγεωργίου στο πλαίσιο της Task Force για τις συνέπειες του κορωνοιού


Τον διπλασιασμό της προκαταβολής των δημοσίων έργων από το 5% στο 10% ζητούν Περιφέρεια και ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κρίση του κορωνοιού και την ενίσχυση του πληττόμενου κλάδου των μηχανικών.

Φυλάκιση 2 χρόνων σε ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα και πήγαν σε φαστφουντάδικο!


Ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 2.000€ σε ζευγάρι Γερμανών από την Καρδίτσα, οι οποίοι παραβίασαν την καραντίνα για να πάνε σε φαστφουντάδικο!

Απολυμαντικό υγρό παρέδωσε η Περιφέρεια σε Νοσοκομεία και Ιδρύματα της Λάρισας


Ένα τόνο, σε πρώτη φάση, απολυμαντικού υγρού, παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας, το ΕΚΑΒ και σε Ιδρύματα της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω του κορωνοιού.

Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου στους αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας


Παραδόθηκαν εχτές στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από τον επίκουρο καθηγητή κ. Γεώργιο Σαχαρίδη του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας TED3D κ. Ηλία Φρυτζαλά, η πρώτη ποσότητα προστατευτικών ασπίδων προσώπου, για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό.

Πρόσκληση για Εθελοντική αιμοδοσία στη Λάρισα


Αγαπητοί συμπολίτες
Στην μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε για την αντιμετώπιση του COVID-19 το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ως Νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ