Άμεση επέμβαση της Περιφέρειας στην μερική αποκατάσταση του δρόμου Φάρσαλα-Λάρισα

Άμεση επέμβαση της Περιφέρειας στην μερική αποκατάσταση του δρόμου Φάρσαλα-Λάρισα

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη μετά από το σχόλιό μας "Διαλύεται ο δρόμος Φάρσαλα-Λάρισα" με ημερομηνία έκδοσης 8 Νοεμβρίου 2019 και είδαμε άμεσα την παρέμβαση της Περιφέρειας.

Μέσα σε μόλις 2 ημέρες είδαμε τα συνεργεία να αποκαταστούν τα τμήματα του δρόμου που ήταν άκρως επικίνδυνα για κάθε διερχόμενο οδηγό.

Τόσο το τμήμα στις στροφές των Χαλκιάδων, όσο και αυτό από τη διασταύρωση της Ζωοδόχου Πηγής μέχρι και το ύψος της Επιλέκτου αποκαταστάθηκαν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η διαγράμμιση.

Παραμένει ωστόσο η νότια πλευρά του δρόμου, δηλαδή από το ύψος της Επιλέκτου μέχρι και τη διασταύρωση στα Δεντράκια, που εξίσου έχει υποστεί έντονη καθίζηση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το μήκος του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας έχει καθαριστεί από δέντρα, άγρια βλάστηση και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου.

Μπορεί η κατασκευή του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας να καθυστερήσει, ωστόσο η Περιφέρεια δείχνει την ευαισθησία της απέναντι στην ασφάλεια των οδηγών, με επεμβάσεις εκεί που χρειάζονται και την ώρα που χρειάζονται.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: