Κέρδισε και πάλι το καλοκαιρινό "Κονάκι" Featured

Κέρδισε και πάλι το καλοκαιρινό "Κονάκι"

Η δεύτερη συνεχή χρονιά λειτουργίας του καλοκαιρινού "Κονάκι" έδειξε να κερδίζει ακόμη περισσότερο τους καλοφαγάδες στην επαρχία μας.

Πέρα από την όαση δροσιάς που προσφέρει το υπερυψωμένο υπαίθριο εστιατόριο, το "Κονάκι" φέτος παρουσίασε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την καταπληκτική ιταλική του κουζίνα και ένα αυτόματο στέγαστρο για τυχόν βροχοπτώσεις.

Με την πολυετή εμπειρία των ιδιοκτητών ΑΦΟΙ Χαμορούσου στο χώρο του κρέατος, τα εκλεκτά ψητά αποτέλεσαν μία γαστρονομική πανδαισία, που ικανοποίησε όλους.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη με την ιταλική κουζίνα, με γαστρονομικά πιάτα ζυμαρικών να δίνουν μία άλλη αίγλη νοστιμότητας και παρουσιάσης για το καλοκαιρινό "Κονάκι".

Όσο για τις πίτσες που προσφέρει το κατάστημα, ομολογούμε ότι είναι πεντανόστιμες εφόσον είδαμε και τον σεφ να ανοίγει τη ζύμη εντυπωσιακά με το παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή να την πετάει στον αέρα.

Τέλος, πρόκειται για ένα εστιατόριο-ταβέρνα που προσφέρει εκλεκτά πιάτα, εξαιρετικό σέρβις, σε προσιτές τιμές, σ' ένα περιββάλον προσεγμένο που ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους, εφόσον διαθέτει ακόμη και μικρή παιδική χαρά.

Τέλειο φαγητό, τέλειο περιβάλλον, τέλειο σέρβις!

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: