Χρ. Κέλλας σε ΣΥΡΙΖΑ: «Τέλος η ανομία στα πανεπιστήμια»


«Οι συγχωνεύσεις των πανεπιστημίων έγιναν χωρίς κριτήρια, χωρίς αξιολόγηση, με ακατάλληλο τρόπο, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η ΑΔΙΠ. Η Έκθεσή της επιβεβαιώνει, ξεκάθαρα, όσα είχα επισημάνει τον Ιανουάριο του 2019, ως Εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, στο νομοσχέδιο για την απορρόφηση του ΤΕΙ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας».

Στέλλα Μπίζιου: Μέγιστη πράξη αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων


«Δεν υπάρχει πιο απτή και ουσιαστική ανθρώπινη πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο από τη δωρεά οργάνων. Μια πράξη που αναδεικνύει τη μεγαλοσύνη του ανθρώπου και τον καθιστά πραγματικά μοναδικό έλλογο ον».

Novartis: Ποινική δίωξη κατά Λοβέρδου για δωροδοκία ζητεί η εισαγγελέας


Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, για την υπόθεση της Novartis, παρήγγειλε η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Μάξιμος προς Υπουργό Υγείας: Οριστικές λύσεις για τη Γυναικολογική του ΓΝΛ


«Να προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΓΝΛ), τόσο από την έλλειψη ιατρικού προσωπικού όσο και από την άσχημη κατάσταση ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού», καλεί τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Χρ. Κέλλας: Διετής παράταση για τις βιολογικές καλλιέργειες


Πρόγραμμα “γέφυρα”, που θα δίνει τη δυνατότητα διετούς παράτασης στο Μέτρο 11 για τις Βιολογικές Καλλιέργειες και συγκεκριμένα για το Υπομέτρο 11.1, που αφορά “ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους”, το οποίο λήγει τέλος Δεκεμβρίου, ζητά με ερώτησή του ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη.

Μ. Χαρακόπουλος προς Υπ. Παιδείας: "Επαναλειτουργία Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας!"


Στο ζήτημα επαναλειτουργίας του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που καταργήθηκε κατά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ Θεσσαλίας, επανέρχεται ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με ερώτησή του αυτή τη φορά στη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: