ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα του Έλληνες οινοπαραγωγούς


«Η απόφαση της κυβέρνησης με την οποία καθορίζεται η διαδικασία επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ), που οι μικροί οινοπαραγωγοί είχαν προκαταβάλει για κρασί, το οποίο όμως δεν είχαν διαθέσει στην κατανάλωση κατά την περίοδο που ίσχυε ο συντελεστής ΕΦΚ κρασιού και έως την ημερομηνία κατάργησής του αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους μικρούς οινοπαραγωγούς της χώρας, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Στέλλα Μπίζιου: Διευκρινίσεις για το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία


Διευκρινίσεις για την εισαγωγή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ζήτησε από την υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αναφορά που απηύθυνε στην Υπουργό.

Μ. Χαρακόπουλος προς υπ. Δικαιοσύνης: "Συνεπιμέλεια για τα παιδιά με διαζευγμένους γονείς"


«Προτίθεσθε να εξετάσετε την τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του Οικογενειακού Δικαίου, ώστε να νομοθετηθεί και στην Ελλάδα η συνεπιμέλεια των παιδιών και από τους δυο γονείς, στην περίπτωση που έχει διασπαστεί ο έγγαμος βίος τους;».

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έγκλημα χωρίς τιμωρία η Γενοκτονία των Ποντίων  


«Πράξη ευθύνης προς τους προγόνους μας αλλά και τις μελλούμενες γενιές είναι η κατοχύρωση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Και προς τούτο πρέπει να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες».

Στέλλα Μπίζιου: Να στηρίξουμε τις τρίτεκνες οικογένειες


Αναφορά στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με την οποία εκθέτει τις προτάσεις των τρίτεκνων οικογενειών, σχετικά με την ένταξή τους στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Επίκαιρη ερώτηση Κέλλα σε Βορίδη: Στη Βουλή οι αποζημιώσεις για τον καταρροϊκό πυρετό


Συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων του Τυρνάβου, που επλήγησαν από τον καταρροϊκό πυρετό το 2014, προκαλεί ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με επίκαιρη ερώτησή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδη.

Μ. Χαρακόπουλος: Δημιουργία μεταγυμνασιακής δομής για μαθητές με ειδικές ανάγκες στη Λάρισα


Την ανάγκη δημιουργίας μεταγυμνασιακών δομών για τη δια βίου εκπαίδευση των μαθητών με ειδικές ανάγκες, επισημαίνει με ερώτησή του ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ