ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάξιμος από Φάρσαλα: "Ούριος άνεμος στα πανιά της ΝΔ - Μην υποτιμάτε την οργή των αγροτών"

«Επειδή θέλω να σας κοιτάζω στα μάτια και την επομένη των εκλογών θέλω να ξέρετε ότι για να βγούμε από την κρίση χρειάζεται σχέδιο, επιμονή και υπομονή. Και μεν σχέδιο διαθέτει η Νέα Δημοκρατία. Επιμονή έχει αποδείξει ότι διαθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα χρειαστεί, όμως, και υπομονή από τον κόσμο γιατί θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και, δυστυχώς, όσο οι σημερινοί κυβερνώντες καθυστερούν να φύγουν, τόσο περισσότερο υπονομεύουν το μέλλον της χώρας».

Μάξιμος σε Πολυτέκνους: "Λύση στο δημογραφικό δεν είναι οι μεταναστευτικές ροές"

«Τα στοιχεία της δημογραφικής κάμψης, που πρόσφατα μας παρουσίασε ο κ. Νίκος Ράπτης των γνωστών εκπαιδευτηρίων, είναι άκρως ανησυχητικά. Το 2050 ο πληθυσμός της χώρας θα έχει συρρικνωθεί σε 7,5 εκατομμύρια».

Μ. Χαρακόπουλος στη ΔΑΚΕ καθηγητών: "Όλοι πια ξέρουμε τι σημαίνει αριστερά!"

«Ελπίζω το "ποθούμενον" -για να θυμηθώ και τον Πατροκοσμά- η αναγκαία Πολιτική Αλλαγή, που είναι προϋπόθεση για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, να λάβει χώρα εντός του 2017».

Μάξιμος με ΕΣΠΕΛ: "Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις"

«Η ιταμή πρόκληση στην περιοχή των Ιμίων από την Τουρκία, όπως και η εν γένει στάση της γείτονος τόσο στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις όσο και στο Κυπριακό, αποδεικνύουν ότι η Άγκυρα έχει επιλέξει τον επικίνδυνο δρόμο της αυξανόμενης έντασης.

Μάξιμος για 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: "Βαρύ το κόστος των ψευδαισθήσεων της αριστεράς…"

«Πριν από δύο χρόνια ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού πίστεψε ότι η κρίση που ταλανίζει τη χώρα ήταν δυνατό να νικηθεί με… μαγικά κόλπα», τονίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: