Μ. Χαρακόπουλος από Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων: "Πληρώνουμε τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα!"

Μ. Χαρακόπουλος από Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων: "Πληρώνουμε τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα!"

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα εγκαίνια της εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων παραβρέθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός είχε την ευκαιρία μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Γρίβα να ανταλλάξει ευχές αλλά και προβληματισμούς για την πορεία της χώρας με κατοίκους του χωριού και πολίτες που έλκουν καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο και οι οποίοι βρέθηκαν στη γενέτειρά τους για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ο κ. Χαρακόπουλος έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών για την υπερφορολόγηση που υφίσταται ο κόσμος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά τις, περί του αντιθέτου, προεκλογικές υποσχέσεις.

Στον απόηχο των εκκαθαριστικών της εφορίας, που φέτος είναι κατά γενική ομολογία "τσουχτερά", το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «δυστυχώς, πληρώνουνε τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του.

Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη είναι ενδεικτικές για το πως η χώρα κατρακύλησε στο τρίτο -και αχρείαστο έως τότε- μνημόνιο, από εγκληματικές εμμονές και φαντασιώσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τραγικό είναι ότι ούτε και τώρα δείχνουν να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Αν δεν υπάρξει μείωση των φορολογικών συντελεστών, όπως το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αναζητούμε με το κιάλι την ανάπτυξη».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος συνεχάρη τηνπρόεδροκ. Χρυσούλα Δημακοπούλου και τα μέλη του δραστήριουΠολιτιστικού Συλλόγου του χωριούγια την συμβολή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις και όλους όσοι εργάστηκαν για αυτές.

Login to post comments
back to top

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Κάνε login, μείνε σε επαφή!

Να είσαι από τους πρώτους για δώρα και ειδικές προσφορές των συνεργατών μας!

You can unsubscribe from email list at any time

Κωδικός: