Έφτασε και στην Ελλάδα το νέο DS7

Έφτασε και στην Ελλάδα το νέο DS7

ΗDS Automobiles ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του νέου DS 7 στην ελληνική αγορά.

Στη δεύτερη γενιά του μοντέλου, το νέο DS 7 έρχεται με νέα σχεδίαση, πληθώρα νέων τεχνολογιών και πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, ενώ διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά.

Το νέο DS 7, συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία με κομψότητα και χαρακτηρίζεται από την άνεση και τις νέες εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος έως και 360 ίππων. Επίσης, το εξελιγμένο από την DS PERFORMANCE, DS 7 E-TENSE 4×4 360 διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου που υποστηρίζουν το δυναμικό του προφίλ.

Το μεγαλύτερο στην premium κατηγορία
Το νέο DS 7 ξεχωρίζει με τις εντυπωσιακές του αναλογίες. Έχοντας το μεγαλύτερο μήκος 4.593 χλστ, το μεγαλύτερο μεταξόνιο 2.738 χλστ και το μεγαλύτερο πλάτος 1.906 χλστ από τους ανταγωνιστές του, προσφέρει μεγάλη άνεση στους επιβάτες του και εξασφαλίζει ήρεμη οδηγική εμπειρία.

Επιπλέον, έχοντας το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ο οποίος παραμένει αμετάβλητος, τόσο στις θερμικές, όσο και στις Plug-in Hybrid εκδόσεις του, αποτελεί μια πρόταση που καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Νέα εμφάνιση
Το νέο DS 7 χαρακτηρίζεται από έντονες σχεδιαστικές γραμμές και ακμές που τονίζουν τη δυναμική του σχεδίαση και αναδεικνύουν περαιτέρω τη sport εμφάνισή του.

Με τις κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές να εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, το μοντέλο αποκτά δική του σχεδιαστική ταυτότητα που το διαφοροποιεί από τον προκάτοχό του και το ξεχωρίζει αισθητά από τον ανταγωνισμό του.

Οι λεπτοί προβολείς LED και τα νέα φώτα ημέρας DS Light Veil, που αποτελούν βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, συνδυάζονται αρμονικά με τη νέα μάσκα χαρακτηριστικής DS σχεδίασης, ενώ και τα DS Wings ανανεώθηκαν σχεδιαστικά προκειμένου να ενισχύσουν τη συνολική δυναμική εμφάνιση στο εμπρόσθιο τμήμα του οχήματος.

Οι σχεδιαστές σχεδίασαν τα φώτα ημέρας DS Light Veil, που δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση του φωτός που αναδύεται από το αμάξωμα.

Η δημιουργία των DS Light Veil αποτελεί ακόμα μία επίδειξη της γαλλικής τεχνογνωσίας καθώς η επιφάνεια των φώτων ημέρας βάφεται στο χρώμα του αμαξώματος και στη συνέχεια οι κάθετες λωρίδες από τις οποίες αναδύεται το φως χαράσσονται με λέιζερ.

Η ανανεωμένη φωτιστική υπογραφή ολοκληρώνεται με τα πίσω φώτα LED 3D σχεδίασης με δυναμικά φλας. Τα πίσω φώτα LED πλαισιώνονται από σκούρο μεταλλικό φινίρισμα και «ενώνονται» σχεδιαστικά με την υπογραφή της μάρκας να κοσμεί την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Αυτή η νέα υπογραφή χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερη τεχνική όπου τα γράμματα κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα και στη συνέχεια κόβονται και τοποθετούνται ένα-ένα δημιουργώντας ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα.


 XX

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ