ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σήμερα πληρώνονται χιλιάδες εργαζόμενοι το επίδομα των 534 ευρώ


Σήμερα το απόγευμα μπαίνουν στους λογαριασμούς 4.226 εργαζομένων το επίδομα 534 ευρώ για κάθε μήνα. Στο μεταξύ τρέχουν οι προθεσμίες για τον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και τη δήλωση της αναστολής της σύμβασης εργασίας των ευπαθών ομάδων.

Ποιοι απαλλάσσονται από τις e-αποδείξεις


Πλήρη απαλλαγή από το όριο 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων για περισσότερους φορολογούμένους με μείωση και του ορίου ηλικίας των 70 ετών στα 65 έτη ή και χαμηλότερα.

Μπαράζ πληρωμών για συντάξεις, επιδόματα και αποζημιώσεις


Καταβολές συνολικού ύψους 590 εκατ. ευρώ περίπου που αφορούν σε 1.183.549 δικαιούχους θα γίνουν την εβδομάδα 19-23 Απριλίου από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ.

Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η τελευταία δόση


Τις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η τρίτη και τελευταία φάση πληρωμών του φετινού επιδόματος θέρμανσης, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών έχει προγραμματίσει να καταβάλει το επίδομα έως τις 26 Απριλίου.

Για ποιους «παγώνει» το τέλος επιτηδεύματος - Επιπλέον 3 δισ. ευρώ για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων


Συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην οικονομία κατέθεσε η κυβέρνηση.

ΑΑΔΕ: Κλειδάριθμος χωρίς μετάβαση στην εφορία


Με νέα απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης κλειδαρίθμου εξ αποστάσεως χωρίς δηλαδή αυτοπρόσωπη παρουσία στην εφορία.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν τέλος Απριλίου


Στις 29 Απριλίου και όχι στις 30, καθώς η 30η Απριλίου συμπίπτει με τη Μ. Παρασκευή, θα καταβληθούν τα επιδόματα από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Πότε θα καταβληθούν οι Συντάξεις Μαΐου


Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους συνταξιούχους, αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή, 23 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Έως τις 19 Απριλίου οι αιτήσεις


Τη διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον έβδομο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021, περιγράφει απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ