Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

Τις αμέσως επόμενες μέρες και πιθανά μέχρι το τέλος της εβδομάδς αναμένεται να εκδοθούν τα τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών.

Μετά την έκδοση του θα ακολουθήσει η αποστολή SMS στους τελικούς δικαιούχους για τη διαδικασία λήψης του σχετικού voucher για την επιδότηση.

Ηδη άλλωστε αναρτήθηκαν πριν λίγες ημέρες τα μητρώα προμηθευτών, τεχνικών και συσκευών και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση των οριστικών δικαιούχων που θα λάβουν τα voucher για την αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών με τη διαδικασία των ενστάσεων να έχει ολοκληρωθεί και να απομένει η εξέταση και η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων.

Πού θα δείτε τα οριστικά αποτελέσματα
Όπως έγινε και με τα προσωρινά αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα, θα πρέπει να μπείτε στο allazosyskevi.gov.gr να επιλέξετε το «Εξέλιξη» και να πατήσετε την επιλογή «Αποτελέσματα αξιολόγησης».

Πότε λήγει το voucher της επιδότησης συσκευών
Αγορές με τη χρήση επιταγών θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 (ορόσημο λήξης αγορών).

Αντίστοιχα, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Δυνατότητα επιστροφών/ακυρώσεων συναλλαγών μπορούν να πραγματοποιούνται έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Εντός του ίδιου διαστήματος επιτρέπεται κατ' εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ