Επίδομα θέρμανσης: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών

Επίδομα θέρμανσης: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών

Με τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘερμανση και ξεκινά η διαδικασία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία την 9η Δεκεμβρίου.

Οι δικαιούχοι:
Φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή σε πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή εν διαστάσει ή διαζευγμένα, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν:

- πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης

- ή φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη)

- ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα

- ή βιομάζα (πέλετ)

- ή θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.

Οι πληρωμές του επιδόματος θα γίνουν στις ακόλουθες ημερομηνίες:
α) Έως την 21η Δεκεμβρίου 2022 για την προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που θα τιμολογηθούν έως την 30ή Νοεμβρίου 2022, εφόσον αυτές αντιστοιχούν σε επίδομα που υπερβαίνει το ποσό της προκαταβολής και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 9η Δεκεμβρίου 2022.

β) Έως την 28η Φεβρουαρίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2023.

γ) Έως την 28η Απριλίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2023. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ