ΦΑΡΣΑΛΑ

Ποιοί πωλητές θα συμμετάσχουν αύριο στη Λαϊκή Αγορά των Φαρσάλων


Ο Δήμος Φαρσάλων σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 3060 (ΦΕΚ τ. Β 89/16-1-2021) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00.», ανακοινώνει ότι η λαϊκή αγορά Φαρσάλων (Τρίτη, 19-1-2021) θα λειτουργήσει ως ακολούθως:

Πολιτικό ανάστημα (σχόλιο)


Δεν μπορεί κανείς παρά να παραδεχθεί το πολιτικό ανάστημα του αείμνηστου Αντιδημάρχου Νίκου Τριανταφύλλου, όταν το 2017 κατόπιν επεισοδίου με την Αστυνομία, φρόντισε την επομένη να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Ικανοποιητική η κίνηση (σχόλιο)


Ικανοποιητική ήταν και πάλι η κίνηση στη λαϊκή αγορά της Τρίτης αλλά και στη τοπική αγορά, με αρκετούς καταναλωτές να αψηφούν το βροχερό καιρό.

Συντήρηση πλατειών (σχόλιο)


Με ένα χρόνο περίπου καθυστέρηση εγκρίθηκε η μελέτη του έργου "Συντήρηση πλατειών και επισκευή Κοινοτήτων (Αχίλλειο - Νεράιδα - Σταυρός - Πολυνέρι - Σιτόχωρο)" από το Δήμο.

Δημιουργία νέου Κοιμητηρίου στην Κοινότητα Ζ. Πηγής


Επιτέλους δημοπρατείτε το νέο κοιμητήριο στην Κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ όπου θα απελευθερώσει το μεγάλο έργο για την ανάδειξη της Βυζαντινής εκκλησίας του χωριού.

Ευχαριστήριο Ιεραποστολής Φαρσάλων


Ο Ιεραποστολικός Σύλλογος "Παναγία Ελεούσα" ευχαριστεί θερμά την Κυνηγητική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής κ. Μπαλατσό Ευάγγελο για την μεγάλη προσφορά κρεάτων για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες των Φαρσάλων και της επαρχίας μας.

Νέα rapid tests σήμερα στα Φάρσαλα


Μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχο για κορωνοιό μέσω της δράσης «drivethroughtesting» θα διεξάγεται εφεξής κάθε Τρίτη στα Φάρσαλα από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ