Μπεν Στίλερ: Δεν αφαιρώ τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander»

Μπεν Στίλερ: Δεν αφαιρώ τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander»

«Zoolander», η οποία περιλαμβάνει ένα σύντομο cameo του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μπεν Στίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία του 2001 «Zoolander», η οποία περιλαμβάνει ένα σύντομο cameo του Ντόναλντ Τραμπ - είπε αυτήν την εβδομάδα ότι δεν θα αφαιρέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ από την ταινία, παρ΄ότι δέχεται αιτήματα από κριτικούς να τον διαγράψει.

Ο Στίλερ, ο οποίος υποδύεται το αρσενικό supermodel Derek Zoolander στην ταινία που γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια - είπε στο podcast του Daily Beast «The New Abnormal» ότι όταν προέκυψε μια ευκαιρία για τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετάσχει στην παραγωγή, την αξιοποίησε.



 xx

«Κάναμε γύρισμα στην τελετή απονομής των βραβείων μόδας VH1 Fashion Awards και καθώς οι άνθρωποι έφταναν στο κόκκινο χαλί, τους οδηγούσαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander και έτσι ο Τραμπ και η Μελάνια το έκαναν» είπε ο Stiller στο podcast.

Χρόνια αργότερα, φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Και πρόσφατα, οι αντίπαλοί του είπαν στον Στίλερ ότι πρέπει να αφαιρέσει εντελώς την εμφάνιση του νυν Αμερικανού προέδρου. Αλλά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν το έχει κάνει.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ