ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: "Οι ιδιώτες ιατροί συμμετέχουν στην Εθνική προσπάθεια"


«H δημόσια υγεία είναι υπεράνω όλων, γι’ αυτό και η κυβέρνηση κατέφυγε στην επιστράτευση των ιδιωτών ιατρών, μέτρο πολύ δυσάρεστο μεν αλλά αναγκαίο», τόνισε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σε συνέντευξή του, σχετικά με την επικαιρότητα, στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ και το πρόγραμμα «Η Φωνή της Ελλάδας» με τον Θάνο Σιαφάκα, χαρακτηρίζοντας, συγχρόνως, την επίταξη των ιδιωτών ιατρών ως «ύστατο μέσο».

Κέλλας στο ΕΚΑΒ: «Σας είμαστε ευγνώμονες»


Το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συνομίλησε με το προσωπικό και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Στέλλα Μπίζιου: Έρχονται νέες αποζημιώσεις για Λαρισαίους καλλιεργητές


«Η ΝΔ πληρώνει τα ΠΣΕΑ του 2017. Άμεσα καταβάλλονται σε 633 παραγωγούς του νομού ένα εκατομμύριο εννιακόσιες είκοσι δύο χιλιάδες (1.922.000) ευρώ αποδεικνύοντας - για μια ακόμα φορά - πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο μιλάει με έργα αλλά διορθώνει και τα σφάλματα της προηγούμενης κυβέρνησης, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τον κόσμο της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα».

Μιχαηλίδου - Μπίζιου: "Επί τάπητος" τα προβλήματα των παιδικών σταθμών


Με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με ατζέντα συζήτησης την προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα.

Μάξιμος σε Θεοδωρικάκο: Οι ζημιές στα Φάρσαλα ηχηρό μήνυμα για ολοκληρωμένο σχεδιασμό διαχείρισης υδάτων!


«Το κράτος, ως οφείλει, στέκεται αρωγός στους πληγέντες και χρηματοδοτεί τον Δήμο και την Περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές. Η αντιπλημμυρική προστασία, η διευθέτηση των ρεμάτων και των χειμάρρων, οι σύγχρονες υποδομές για την άρδευση, πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για όλη την περιοχή.

Δέσμευση Θεοδωρικάκου σε Κέλλα για την ύδρευση στα Φάρσαλα


Την ικανοποίησή του για την υπουργική δέσμευση για οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης στα Φάρσαλα, ώστε να μπει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της πόλης, εξέφρασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Χρήστος Κέλλας: Γενναίες αποζημιώσεις στις πληγείσες επιχειρήσεις των Φαρσάλων


Με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο, συναντήθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του για επιτάχυνση των διαδικασιών στήριξης των πλημμυροπαθών των Φαρσάλων και αποκατάστασης των ζημιών, μετά την καταστροφική θεομηνία του Σεπτεμβρίου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ