Γεωργιάδης: Δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια - Συζήτηση για άνοιγμα χιονοδρομικών

Γεωργιάδης: Δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια - Συζήτηση για άνοιγμα χιονοδρομικών

Καμία πιθανότητα να ανοίξουν τη Δευτέρα τα γυμναστήρια δεν άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε αντίθεση με τα χιονοδρομικά για τα οποία τόνισε «ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να δουλέψουν γιατί κάποια στιγμή τα χιόνια θα λιώσουν, κάθε μέρα που περνάει είναι καταστροφή για τα χιονοδρομικά».

Δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια από Δευτέρα όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε «ο χώρος των γυμναστηρίων είναι κλειστός οπότε, τρέχεις, ιδρώνεις. Ένας ασυμπτωματικός μπορείς να κολλήσει όλο το γυμναστήριο».

Ωστόσο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα χιονοδρομικά τόνισε πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για να δουλέψουν καθώς κάθε μέρα που περνάει είναι χωρίς επιστροφή γιατί κάποια στιγμή τα χιόνια θα λιώσουν.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα τόνισε πως, η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων είναι στις 10 το πρωί όπου θα συζητηθούν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η αγορά. Ανέφερε πως προτεραιότητα είναι τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμήματα.

Εκτός αυτών όμως ο υπουργός ανακοίνωσε και το άνοιγμα των καταστημάτων με χαλιά καθώς όπως τόνισε «αυτές οι επιχειρήσεις έχουν κόψει επιταγές, αν δεν δουλέψουν τώρα έχουν καταστραφεί».

Τονίζοντας τον τρόπο που θα γίνει το άνοιγμα τόνισε πως οι καταναλωτές θα πηγαίνουν με ραντεβού στα καταστήματα αλλά για να μην υπάρξουν εικόνες συνωστισμού αποκάλυψε πως θα υπάρχει κάποιο είδος χρονικού περιορισμού. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ