Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο», λέει η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο», λέει η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, καθώς λίγο πριν από την έναρξη του χειρουργείου, το προηγούμενο Σάββατο, μια αναισθησιολόγος η οποία δεν έχει εμβολιαστεί βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η αναισθησιολόγος ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και έκανε τεστ κορονοϊού, το οποίο και βγήκε θετικό. Φυσικά και η αίθουσα του χειρουργείου απολυμάνθηκε ενώ και όλοι οι συνάδελφοι της κάνανε επίσης τεστ.

Τι είπε η ίδια η αναισθησιολόγος στη Θεσσαλονίκη
Η αναισθησιολόγος μίλησε στο MEGA και σημείωσε:
«Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετικός και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο».

Στη συνεχεία, η αναισθησιολόγος αρνήθηκε πως το χειρουργείο έκλεισε διότι η ίδια βρέθηκε θετική και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν είναι κατά των εμβολιασμών:

«Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και “πάγωσαν” τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν;

Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει.

Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά.

Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του». xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ