ΛΑ.ΣΥ Φαρσάλων: Ζητά να γίνουν άμεσα έργα σε πληττόμενες Κοινότητες


Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στις κοινότητες Βασίλι, Ευυδρίου και Υπέρειας και μετά από συνάντηση που είχε με τους προέδρους των κοινοτήτων, τάσσεται στο πλευρό των κατοίκων των παραπάνω χωριών, όπως και σε όλα τα άλλα χωριά του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από τις καταιγίδες και τον Ιανό, που ούτε η δημοτική αρχή Φαρσάλων αλλά ούτε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν έκαναν τίποτα για να τα αντιμετωπίσουν.

Για τη Γιορτή Χαλβά... (σχόλιο)


Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα όλων μας για το εάν η φετινή Γιορτή Χαλβά σημείωσε την μεγάλη επιτυχία που τις αξίζει ή όχι.

Ελαφρύ το βαμβάκι (σχόλιο)


Με τις περισσότερες βαμβακοκαλλιέργειες να δείχνουν ότι η παραγωγή είναι ικανοποιητική, εντέλλει η συγκομιδή δείχνει ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάρος.

"Καλοκαιρινή" η πρώτη μέρα του Οκτωβρίου - Αλλαγή του καιρού από αύριο


«Καλοκαιρινή» θα είναι η πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου σχεδόν σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και ζέστη, εκτός από τα δυτικά και βόρεια όπου αναμένονται – κατά τόπους – έντονες βροχοπτώσεις.

Ουρές έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ για να δουν τον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ


Εκατοντάδες πολίτες κάνουν από εχθές ουρά έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να επισκεφθούν την τελευταία κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, τον βασιλικό τάφο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου κηδεύτηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

«Συναγερμός» στην ΕΕ: Έξαρση κρουσμάτων από μολυσματικό στέλεχος ηπατίτιδας σε 7 χώρες


Συναγερμός έχει σημάνει στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) έπειτα από έξαρση μολύνσεων από συγκεκριμένο στέλεχος της ηπατίτιδας Α που καταγράφηκε σε επτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ