Κλείνουμε θέσεις (σχόλιο)


Την Πέμπτη αναρτήθηκε το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Αυγούστου 2021, με θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο και μουσικές βραδιές.

Ρόδος: Αίτημα να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 7 από τις 10 δημοτικές ενότητες του νησιού


Με κατεπείγον αίτημά τους προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, ζητούν να κηρυχθούν σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι 7 από τις 10 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ρόδου, για την αντιμετώπισης της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας της εκδήλωσης ισχυρών πυρκαγιών, χθες Κυριακή 1η Αυγούστου.

Συντήρηση οικοπέδων στα Φάρσαλα (σχόλιο)


Διανύουμε ήδη την πέμπτη εβδομάδα δημοσιεύσεων για την συντήρηση εγκατελλειμένων οικοπέδων στην πόλη των Φαρσάλων, και όπως φαίνεται το πρόβλημα δεν έχει τέλος.

Που είναι οι κάδοι; (σχόλιο)


Μας "ξεπερνά" το γεγονός ότι κάθε φορά που υπάρχει υπόδειξη για τοποθέτηση κάδων, μόνο τότε προβαίνει η Υπηρεσία του Δήμου σ' αυτό.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Πολιτιστικού Αυγούστου 2021" στα Φάρσαλα


Πλούσιος σε εκδηλώσεις - τηρουμένων των συνθηκών με την πανδημία - θα είναι και φέτος ο «Πολιτιστικός Αύγουστος 2021» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του δήμου Φαρσάλων.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ