Σύζυγος έφαγε ξύλο από τον εραστή της γυναίκας του


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 53χρονος από τον εραστή της γυναίκας του, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά εναντίον τους ζητώντας 23.000 ευρώ από εκείνη και 24.000 ευρώ από εκείνον για ηθική βλάβη.

Καμία εξέλιξη... (σχόλιο)


Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι τα κυριότερα προβλήματα της επαρχίας μας είναι αυτά του νερού, του δρόμου Φάρσαλα-Λάρισα και η επάνδρωση του Κέντρου Υγείας και καθ' όλη τη διάρκεια μιας χρονιάς τα τρία αυτά τεράστια προβλήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς “αργοσβήνουν".

Η ελαιοκράμβη στην επαρχία Φαρσάλων


Στις προτιμήσεις των αγροτών βρίσκεται και πάλι η ελαιοκράμβη στην περιοχή μας, με την εν λόγω καλλιέργεια να αποτελεί ένα ασφαλές εισόδημα χωρίς πολλά απρόοπτα και επομένως περιττά έξοδα.

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Φαρσάλων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ


Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών ενημερώνει τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 από τις 9:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ., στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.

Νέες υπηρεσίες προσφέρει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαρσάλων


Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαρσάλων έχει αναλάβει πλέον μία σειρά νέων αρμοδιοτήτων.

Συνεχίζονται οι μικρές καλαίσθητες παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης


Σε μικρές παρεμβάσεις διαμόρφωσης έχει προχωρήσει ο Δήμος στη είσοδο της πόλης (σκεπαστή λαϊκή αγορά και γήπεδο), καθώς έχει πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση και τοποθέτηση λευκών βοτσάλων, δίνοντας μία μικρή ευχάριστη νότα σε κάθε περαστικό.

«Θόλωσε το μυαλό μου», λέει ο νεαρός που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο


Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο φαίνεται να έσωσε την 25χρονη τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής στα Τουρκοβούνια, καθώς ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της με καυστικό υγρό ήταν έτοιμος για όλα, ακόμα και για δολοφονία.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ