Προεκλογικές “ζυμώσεις” (σχόλιο)


Ήδη φαίνεται να ξεκίνησαν οι προεκλογικές “ζυμώσεις” ένα χρόνο πριν από τις εθνικές εκλογές και τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, και όπως όλα δείχνουν οι υποψηφιότητες δεν θα είναι λίγες!

Εκδηλώσεις - Δράσεις, Σημειώσατε Χ (σχόλιο)


Εάν και στο κατώφλι του καλοκαιριού, η Δημοτική Αρχή πάλι φαίνεται να βρίσκεται σε “χειμερία νάρκη” όσον αφορά την διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων.

Ο Ζελένσκι καλεί συμμάχους να πιέσουν τη Ρωσία για ανταλλαγή κρατουμένων


Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία εισέρχεται στον τέταρτο μήνα του, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει ότι το Κίεβο είναι έτοιμο να προχωρήσει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία «ακόμη και αύριο», παροτρύνοντας τους συμμάχους της χώρας του να πιέσουν τη Μόσχα.

Αυξήσεις στα αγροτικά εφόδια (σχόλιο)


Νέοι τιμοκατάλογοι από τις μεγάλες εταιρείες αγροτικών εφοδίων έχουν διανεμηθεί στα κατά τόπους γεωπονικά καταστήματα, με αυξήσεις σε φάρμακα που φτάνουν μέχρι και το 7%.

Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα


Καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη (24.05.2022) με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Παράπονα για τις παιδικές χαρές... (σχόλιο)


Με την “άνοιξη” του καιρού και τις ηλιόλουστες ημέρες έχουμε δεχθεί σωρεία παραπόνων για τις νέες παιδικές χαρές που τοποθετήθηκαν στα Φάρσαλα και σε Κοινότητες.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ