ΦΑΡΣΑΛΑ

Νέες γέφυρες (σχόλιο)


Νέες γέφυρες ολοκληρώνονται στην νότια πλευρά των Φαρσάλων και συγκεκριμένα η πρώτη βρίσκεται δίπλα από τα οικοδομικά υλικά της επιχείρησης "Καρατοσίδη", η δεύτερη πίσω ακριβώς από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο και η τελευταία πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων του κ. Γκέβρου.

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου για τα νέα μέτρα


Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων γνωστοποιείται ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ΚΥΑ Δ1α/ΓΠοικ72486/20-11-2021 για τα μέτρα που ισχύουν από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Έντονη η απουσία... (σχόλιο)


Στο πετσί μας νιώσαμε κυριολεκτικά το κλείσιμο του επισιτιστικού κλάδου την Τρίτη, εφόσον όλοι απεγνωσμένα ζητούσαμε έστω και ένα καφέ στο χέρι.

Ενημερωτική δράση για τον εμβολιασμό σε Κοινότητες της επαρχίας Φαρσάλων


Η πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων - (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ), διοργανώνουν ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης με θέμα τους εμβολιασμούς σε κωμοπόλεις και χωριά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποιώντας ενημερωτικές επισκέψεις.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ