ΦΑΡΣΑΛΑ

Με τις ανατιμήσεις στην αγορά... Έσπευσαν Φαρσαλινοί να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης


Ξεσηκώθηκαν κυριολεκτικά οι Φαρσαλινοί από τις ανατιμήσεις που ανακοινώθηκαν σε είδη πρώτης ανάγκης, με εκατοντάδες συμπολίτες μας να έχουν σπεύσει στα σούπερ μάρκετ από το μεσημέρι της Δευτέρας (6 Σεπτεμβρίου).

Φάρσαλα: Συνδέσεις φυσικού αερίου τέλος;


Σύμφωνα με την έγκριση για τις ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Φαρσάλων στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Εσκίογλου δήλωσε ότι οι κάτοικοι στους δρόμους που θα ασφαλτοστρωθούν δεν θα μπορέσουν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Εκδηλώσεις τέλος (σχόλιο)


Με την ακύρωση της Εμποροπανήγυρις αλλά και της Γιορτής Χαλβά, λόγω φόβων για εξάπλωσης του κορονοϊού, βρισκόμαστε όλοι στην δυσάρεστη θέση να βλέπουμε γιορτές και συναυλίες να πραγματοποιούνται στη Λάρισα και σε άλλες επαρχίες του Νομού και όχι μόνο!

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων


Στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων παρευρέθηκε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά 2021-22.

Αγώνας δρόμου (σχόλιο)


Αγώνας δρόμου περιμένει γονείς και μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όπου θα αναγκαστούν να προβαίνουν σε self tests δύο φορές την εβδομάδα.

Εκτός χρονοδιαγράμματος (σχόλιο)


Ξέφυγε από το χρονοδιάγραμμα η ασφαλτόστρωση επί της οδού Αθηνάς, καθώς σύμφωνα με πινακίδες που αναρτήθηκαν το έργο έβλεπε την ολοκλήρωσή του την Τρίτη.

Χαράς Ευαγγέλια! (σχόλιο)


Εάν και η συγκομιδή του σκληρού σιταριού προ μηνών έδειξε να είναι μειωμένη, η τιμή του σήμερα σπάει ρεκόρ!

Καλό το βαμβάκι... (σχόλιο)


Σύμφωνα με ασφαλή ενημέρωση, η προχθεσινή βροχόπτωση δεν δείχνει προς στιγμή ότι θα επηρεάσει την βαμβακοκαλλιέργεια, καθώς αναμένεται να ανεβεί η θερμοκρασία.

Τη Δευτέρα το "πρώτο κουδούνι"


Τη Δευτέρα χτυπάει το "πρώτο κουδούνι" που σηματοδοτεί τη νέα σχολική χρονιά για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ