ΦΑΡΣΑΛΑ

Ανένδοτος ο Δήμαρχος Φαρσάλων


Ανένδοτος στο να ακούσει τα καθαρά συμφέροντα της επαρχίας μας με την συμμετοχή του ΤΟΕΒ Ενιπέα στην έναρξη λειτουργίας της Ενεργειακής Κονότητας ήταν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης Εσκίογλου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγκαίνια νέου διαιτολογικού γραφείου στα Φάρσαλα


Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 20:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Φαρσαλινής διαιτολόγου Στέλλας Μορφογιάννη στα Φάρσαλα επί της οδού Καναδά 4.

Πρόσκληση Εμπορικού για ημερίδα ενημέρωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών


Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και στήριξη όλων των επιχειρηματιών της επαρχίας Φαρσάλων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων με θέμα: "Η βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα της αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (Net Metering) με Φωτοβολταϊκά συστήματα στις εμπορικές, μεταποιητικές και αγροτικές επιχειρήσεις".

Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Δήμος Φαρσάλων: Την Πέμπτη η διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ


Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών ενημερώνει τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 από τις 09:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ., στη Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων.

Ημερίδα για το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους στα Φάρσαλα


«Το ΤΕΒΑ σε κίνηση, υποστήριξη ωφελουμένων και συνοδευτικά μέτρα» τιτλοφορείται ημερίδα που θα λάβει χώρα στα Φάρσαλα, για το πρόγραμμα που αφορά το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Απόλυτη προχειρότητα στα καταστατικά


Την απόλυτη προχειρότητα των καταστατικών με τα μέλη επιτροπών της Ενεργειακής Κοινότητας εξέφρασε ο κ. Άρης Καραχάλιος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι η επιτροπή απαρτίζεται από 8 μέλη τη στιγμή που οι 3 διαφορετικές επιτροπές συνολικά έχουν 9 μέλη. Δηλαδή, Διοικητικό Συμβούλιο 3 μέλη, εποπτικό συμβούλιο 3 μέλη και 3 αναπληρωματικά.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Φαρσάλων


Κατόπιν εκλογικής διαδικασίας και αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο ΚΑΠΗ για τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Φαρσάλων και Περιχώρων ανακοινώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κυνοφιλικό σεμινάριο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρσάλων


Κυνοφιλικό σεμινάριο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρσάλων την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων, υπό την αιγίδα της Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ