ΦΑΡΣΑΛΑ

Τι θέλει να πει ο ποιητής;


Δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες μας που είδαν την συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη και έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο ίδιος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, δηλώνοντας τα εξής:

7 μήνες απραξία... (σχόλιο)


Εφτά και πλέον μήνες απραξία για την διεκδίκηση κατασκευής του δρόμου Φάρσαλα - Λάρισα δείχνει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά μέσα σε μία νύχτα.

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαρσάλων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στον Δήμο Φαρσάλων, η οποία υλοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βάιας Αρσενοπούλου και της Διευθύντριας ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βέρας Β. Κυρίτση.

Μπερδεύτηκαν όλοι... (σχόλιο)


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία όταν πριν από 2 περίπου χρόνια ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης Εσκίογλου ανακοίνωσε σε Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει το έργο, δρόμο Φάρσαλα-Λάρισα, και όλοι πιστέψαμε ότι πρόκειται και για την κατασκευή του.

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων την Κυριακή ο Μητροπολίτης


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος) 26 Μαρτίου 2023, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες στον 2ο "Μυρμιδόνων Άθλο" στα Φάρσαλα - Τεχνική ενημέρωση


Τεχνική ενημέρωση σχετικά με σημαντικές παραμέτρους για τη διεξαγωγή του 2ου «Μυρμιδόνων Άθλου» στα Φάρσαλα μεθαύριο Κυριακή, 26 Μαρτίου, εξέδωσε η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φάρσαλα για τη διεξαγωγή του 2ου "Μυρμιδόνων Άθλου"


Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα λάβουν χώρα στα Φάρσαλα, μεθαύριο Κυριακή 26 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του 2ου "Μυρμιδόνων Άθλου".

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ