ΦΑΡΣΑΛΑ

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η μουσική εκδήλωση στις πηγές του Απιδανού


Από τον Δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό ότι λόγω της μετεωρολογικής πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην περιοχή, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ μουσική εκδήλωση στις πηγές του Απιδανού.

Κέντρο Υγείας Φαρσάλων: Δωρεάν έλεγχος αντισωμάτων για την COVID-19


Στο πλαίσιο της τρέχουσας πανδημίας COVID-19, το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καθηγητή τον κ. Χ. Χατζηχριστοδούλου, συμμετέχει στο Εθνικό Δίκτυο Αντισωμάτων του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το Κ.Υ. Φαρσάλων υλοποιεί αιμοληψίες για την εξέταση αντισωμάτων COVID-19.

Πρόγραμμα Εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της Απελευθέρωσης της πόλης των Φαρσάλων


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα θα τιμήσει ο Δήμος Φαρσάλων τον διπλό εορτασμό της θρησκευτικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της απελευθέρωσης της πόλης των Φαρσάλων από τον τουρκικό ζυγό (15-8-1881).

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής υπόγειων αγωγών άρδευσης σε Λόφο, Πολυδάμειο, Κάτω Βασιλικά και Ερέτρια από την Περιφέρεια


Συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής υπόγειων αγωγών άρδευσης σε περιοχές αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων (βόρειο τμήμα). Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τεσσάρων αντλητικών συγκροτημάτων και υπόγειων αγωγών μήκους 3 χλμ στις περιοχές στις περιοχές του Λόφου, του Πολυδάμειου, των Κάτω Βασιλικών και της Ερέτριας.

Με “καθαρή” συνείδηση... (σχόλιο)


Με απόλυτη “καθαρή”συνείδηση νιώθουμε περήφανοι που οι αναγνώστες μας γνωρίζουν τα καθέκαστα της επαρχίας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ