ΦΑΡΣΑΛΑ

Ικανοποιητική η κίνηση (σχόλιο)


Ικανοποιητική ήταν και πάλι η κίνηση στη λαϊκή αγορά της Τρίτης αλλά και στη τοπική αγορά, με αρκετούς καταναλωτές να αψηφούν το βροχερό καιρό.

Συντήρηση πλατειών (σχόλιο)


Με ένα χρόνο περίπου καθυστέρηση εγκρίθηκε η μελέτη του έργου "Συντήρηση πλατειών και επισκευή Κοινοτήτων (Αχίλλειο - Νεράιδα - Σταυρός - Πολυνέρι - Σιτόχωρο)" από το Δήμο.

Δημιουργία νέου Κοιμητηρίου στην Κοινότητα Ζ. Πηγής


Επιτέλους δημοπρατείτε το νέο κοιμητήριο στην Κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ όπου θα απελευθερώσει το μεγάλο έργο για την ανάδειξη της Βυζαντινής εκκλησίας του χωριού.

Ευχαριστήριο Ιεραποστολής Φαρσάλων


Ο Ιεραποστολικός Σύλλογος "Παναγία Ελεούσα" ευχαριστεί θερμά την Κυνηγητική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής κ. Μπαλατσό Ευάγγελο για την μεγάλη προσφορά κρεάτων για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες των Φαρσάλων και της επαρχίας μας.

Νέα rapid tests σήμερα στα Φάρσαλα


Μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχο για κορωνοιό μέσω της δράσης «drivethroughtesting» θα διεξάγεται εφεξής κάθε Τρίτη στα Φάρσαλα από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Άσχημες εικόνες... (σχόλιο)


Είναι γνωστό ότι οι εικόνες περιφερειακά μιας πόλης για περαστικούς, απεικονίζουν την συνολική κατάσταση υποδομών της.

Καλορίζικο!!! (σχόλιο)


Κατακυρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός που προκήρυξε την προμήθεια φορτηγού για την αποκομμιδή απορριμάτων από το Δήμο Φαρσάλων.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ