Σύλλογος Δασολόφου: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Σύλλογος Δασολόφου: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασολόφου το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα ψυχαγωγίας του Συλλόγου.

Με προσέλευση του κοινού που ξεπέρασε τα 75 άτομα, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου από μικρούς και μεγάλους και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αυλή του σχολείου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευρυπίδης Τριανταφύλλου παίρνωντας το λόγο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για την καθολική στήριξή τους.

Στη συνέχεια ο κ. Τριανταφύλλου έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος έκανε αναφορά για το αξιόλογο έργο του Συλλόγου και απευθυνόμενος σε όλους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Κατόπιν τούτου, η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Ζαμάνη πήρε το λόγο και με τη σειρά της ευχήθηκε σε όλους όμορφες γιορτές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου.

Ωστόσο, η Διοίκηση του Συλλόγου επιφύλαξε μία ιδιαίτερη έκπληξη σε όλους προβάλλοντας ένα βίντεο με τη γιορτή του σχολείου του 1991 όπου και τότε λειτουργούσε.

Για άλλη μία φορά η συγκίνηση όλων αποκορυφώθηκε όπου οι παρευρισκόμενοι είδαν παλιούς γνώριμους αλλά και τον εαυτό τους πριν από 31 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου είχαν προετοιμάσει εδέσματα και ροφήματα για όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και παιχνίδια για όλα τα παιδιά. xx

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ