Μία δύσκολη χρονιά για τον Δήμο Φαρσάλων

Μία δύσκολη χρονιά για τον Δήμο Φαρσάλων

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η χρονιά που πέρασε ειδησεογραφικά είχε να κάνει με τα “καθέκαστα” και “ανετράπελα” της Δημοτικής Αρχής.

Οδεύοντας ακόμη και προς την λήξη της περασμένης χρονιάς, είδαμε παραιτήσεις και διαγραφές από την παράταξη του Δημάρχου.

Πρόκειται για άλλη μία χρονιά, χωρίς να έχει υλοποιηθεί κανένα μεγάλο έργο της νυν Δημοτικής Αρχής.

Η νέα χρονιά δεν φαίνεται να υπόσχεται πολλά για το Δήμο μας εφόσον η πλειοψηφούσα ομάδα διατηρεί, μέχρι στιγμής, μόλις 9 συμβούλους από τους 27! Και ενόψει εκλογών, ίσως πριν το Πάσχα, τα "όργανα θα αρχίσουν να παίζουν σκληρό ροκ".

Είναι βέβαιο ότι η απειρία των αιρετών τα τρία τελευταία χρόνια μας οδήγησε σε περιπέτειες όσον αφορά νέα έργα και δράσεις, με αποτέλεσμα να μείνουμε χρόνια πίσω από τις εξελίξεις των αναπτυξιακών πόλεων.

Οι απλόχερες συμβουλές και προτάσεις όλων των αντιπολιτευτικών παρατάξεων αγνοήθηκαν από την παράταξη του Δημάρχου, και σήμερα δυστυχώς τα Φάρσαλα βρίσκονται ως ουραγός των ανάπτυξιακών πόλεων.

Με τη νέα χρονιά οφείλουμε όλοι να “εργαστούμε” συλλογικά για να ανατραπεί η “καθήλωση” της επαρχίας μας και να της δώσουμε αυτό που της αξίζει. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ